Multipower – novi član Trčaona tima

Trčaona je u 2018. godini udružila snage s Multipowerom koji će članovima škole i kluba pomoći pri ostvarivanju njihovih ciljeva.

Ovaj dobro poznati brend, svjetskog glasa, već više od 30 godina prati sportaše te ih opskrbljuje dodatcima prehrani kako bi lakše i kvalitetnije došli do zadanog cilja.

Kao europski lider u sportskoj prehrani, Multipower sa svojim potrošačima dijeli veliku strast za sportom. Želimo mu dobrodošlicu u Trčaona obitelj, uzbuđeni zbog svega što nas čeka u narednoj trkačkoj sezoni!

No Multipower je ovdje s još jednim razlogom, a to je edukacija trkača početnika o hidraciji i prehrani kroz sve faze treniranja. Također bit će prisutni s izotočninim napitkom Multipower Iso Drink u svim segmentima programa Trčaone – testiranje na 1 km, odlasci na utrke, vježbe snage i nagradni natječaji. Zašto? Zato što su sastavni dio tima koji će pokrenuti nekoliko stotina trkačica i trkača u 2018. godini!

Od 6. veljače na Facebook stranici Trčaone pratite “Multipower savjeti” gdje ćete saznati kako se hidrirati i pripremiti za treninge te kako se motivirati za trčanje.

Više o Multipower proizvodima možete pogledati na www.multipower.hr. 

Budite s nama u #Trčaona2018.

Podijeli tekst na društvenim mrežama: