Najvažnije informacije za prvi trening!

Sve što trebate znati prije nego dođete na prvi trening 9. i 10.3.

 

  1. Prvi treninzi termini i lokacije

ZAGREB

Ponedjeljak 9.3. – savski nasip (iza Boćarskog doma), 18:00h i u 19:15h

Utorak 10.3. – Harambašićeva 19 (Privatna klasična gimnazija)

RIJEKA

Ponedjeljak 9.3. – ispred atletske dvorane Kantrida, 17:00 i u 18:00

SPLIT

Ponedjeljak 9.3. – škola kod sjevernih marjanskih vrata, 19:00

 

  1. Svlačionice

ZAGREB

savski nasip – Odranska 1, između Vjesnikovog nebodera i studentskog doma, prvi kat

Maksimir – prvi tjedan treninga Harambašićeva 19, Privatna klasična gimnazija

RIJEKA

dvorana Kantrida

SPLIT

nema svlačionice

Svlačionica je pod nadzorom ali dragocjenosti ostavljate na vlastitu odgovornost.

 

  1. Kombiniranje termina treninga

U Zagrebu i Rijeci možete odabrati hoćete li doći u prvi ili drugi termin treninga i ne morate se najaviti u koji dolazite. Također ne morate uvijek dolaziti u istom terminu već možete kombinirati termine kako vam odgovara.

 

  1. Kombiniranje lokacija treninga (Zagreb)

U Zagrebu postoje dvije lokacije za treninge savski nasip i Maksimir. Slobodno možete kombinirati te dvije lokacije kako vam najbolje odgovara. To znači da možete doći na trening u ponedjeljak na savski nasip i u četvrtak u Maksimir, ne morate nužno doći u srijedu na savski nasip.

 

  1. Oprema

Za početak vam trebaju tenisice i trenirka/tajice i majica. Pokušajte se ne obući pretjerano toplo kako vam ne bi postalo prevruće i svakako ponesite suhu odjeću u slučaju znojenja. Dugu kosu zavežite kako vam ne bi smetala i boce s vodom ostavite u svlačionici jer vam ne treba tijekom treninga u ovom početnom periodu. Nordijci će za prvi tjedan treniranja imati osigurane pokazne štapove ali ukoliko imate svoje ponesite ih.

 

  1. Što ako ne možete doći na 1.trening ?

Nema problema, slobodno možete nadoknaditi to na drugom treningu ili pokušajte u Zagrebu doći na drugu lokaciju. Primjer: ne možete doći u ponedjeljak na savski nasip onda nam se pridružite u utorak u Harambašićevoj 19.

 

  1. Što ako pada kiša?

Treninzi se zbog kiše ne otkazuju, a ukoliko i dođe do otkazivanja (iznimne situacije) onda to trener čini na licu mjesta. Šuškavac na sebe i suhu odjeću i obuću imajte sa sobom kako bi se presvukli nakon treninga.

 

  1. Najsporija grupa

Ne postoji najsporija grupa odnosno do prva 3 tjedna trčimo svi jednakim tempom i odrađujemo isti trening. Nakon inicijalnog testiranja na 1 km razdvajamo vas u grupe po jačini. Stoga nema brige minuta hodanja i minuta trčanja je ono što vas očekuje na početku i sigurni smo kako neće biti problema.

Podijeli tekst na društvenim mrežama: