Nakon dva mjeseca kažemo: Volim trčanje!

Dva su mjeseca doslovno protrčala pored nas. Neki bi rekli brzo, nekima i ne toliko, ali svi se slažemo u jednom – napredak je drastičan i jasno vidljiv! Prije samo 60-ak dana polaznici su krenuli s minutom trčanja i minuta hoda, a danas se bližimo magičnoj brojci od 5 kilometara! Velika je to stvar za početnike rekreativce i treneri su izrazito zadovoljni napretkom.

Od testiranja do prve utrke, puno se toga promijenilo!

U lipnju, točnije 9.6., Trčaonu Zagreb očekuje prva utrka na 5 kilometara koju trčimo na 12. Kros utrci Volim trčanje. Na istu utrku dolaze i naši nordijski hodači! Rijeka će prvu utrku imati u Fužinama 15.06.. Uzbuđenje prije utrke, zajedništvo i ponos nakon prolaska kroz cilj i dobivanja prve medalje ne mogu se usporediti s niti jednim drugim osjećajem osim ljubav! Ljubav prema sebi i svoj tijelu, ekipi s kojom trčiš, trenerima i svemu onome što vas tek čeka. Možemo reći da VOLIM(O) TRČANJE!

Na utrkama ćete nastupiti i u svojim novim Trčaona prepoznatljivim majicama, koje ćemo podijeliti na treninzima u periodu od 27.5. do 1.6.

Ovako je to izgledalo na 11. Kros utrci Volim trčanje

Još nas je jedna stvar izrazito veselila u posljednja 2 mjeseca, a to su vaši blogovi. Hvala vam na svim tekstovima, fotografijama i lijepim riječima i samo nastavite pisati. Vi ste naš glas i želimo da se vaše iskustvo u Trčaoni čuje. Uz to svojim iskustvom približavate se jedni drugima jer iako ste svi različiti zapravo vas veže puno toga zajedničkog.

Nastavljamo dalje, još snažnije i odlučnije, jer najbolje nas tek čeka! 🙂

Trčaona tim

Podijeli tekst na društvenim mrežama: