fbpx

Naš trener trči utrku na 24 sata

Obzirom da organizacija utrka kakve poznajemo nije (još uvijek) dozvoljena, poznatu utrku Mazator na 6/12/24h naši prijatelji iz istoimenog Ultramaraton kluba, organizirat će na atletskom stadionu s krugom od 400m za samo jednu osobu i uz podršku tehničkog osoblja na stazi, a sve u skladu s epidemiološkim mjerama. Nije baš nikakvo iznenađenje da je taj trkač upravo naš trener i ultramaratonac Marko Bićanić. 🙂 Marko već ima sjajne ultra rezultate iza sebe, ali ono najvažnije su njegova stručnost i priprema za ovakve napore koju će pokazati na “Mazatorskoj utrci 24h – One man edition” u subotu 23.5. od 8:00 u Slavonskom Brodu.

Kako i sam Marko kaže – “Ovo je samo jedan mali izazov kojim želi pokazati da je tijelo krhko i koliko god ga mi pripremili za ultre, puno važnije je ojačati duh koji se neće slomiti i ne smije već nas mora gurati naprijed!”

 

Pogledajte video u kojem odgovara na zanimljiva pitanja o ultramaratonu:

 

Utrku možete pratiti i uživo na Youtube kanalu „Trkačke priče“ iza kojeg se krije naš bivši trener i voditelj prijateljske Saucony škole i akademije trčanja Slavonski brod, Tomislav Marinović, koji je ujedno i predsjednik Ultramaraton kluba Mazator te čovjek s davno potvrđenom ultra dijagnozom.

Trčaona će na svojim društvenim mrežama Facebook Trčaona i Instagram Trčaona izvještavati o Markovom napretku, a dodatne informacije o ovom posebnom izdanju i kako sudjelovati na utrci gdje god se nalazili, možete pročitati na Facebook stranici Mazatorska utrka 24 – One man edition.

 

Sretno Marko! Trčaona je uz tebe!

Podijeli tekst na društvenim mrežama: