NOVO! Jutarnje grupe nordijskog hodanja na Bundeku

Kako bismo dodatno proširili termine nordijskog hodanja, jer zainteresiranih je sve više što nam je iznimno drago, pokrećemo i JUTARNJU GRUPU nordijskih hodača koji će svoje treninge odrađivati na Bundeku. Kao i ove večernje grupe, grupa s Bundeka svoj prvi trening imat će u ponedjeljak 15.3.

 

Termini treninga:

Ponedjeljak, srijeda i petak – 10:30 – 11:30

Maksimalan broj polaznika ograničen je na 18 i za sada je dostupna samo jedna grupa i jedan termin!

Trener Borna Šeremet, glavni trener nordijskog hodanja u Trčaoni, čekat će vas na glavnom ulazu kod rampe s južne strane Bundeka, nasuprot hotela Zagreb.  – za točnu lokaciju na mapi otvorite link bit.ly/NordijskoBundek 

  • Za prvi tjedan treninga OSIGURALI SMO ŠTAPOVE, a već na prvom treningu saznat ćete koji su štapovi dobri, koju veličinu trebate za sebe, gdje i po kojim cijenama kupiti.
  • Na Bundeku nema svlačionica i osobe koja čuva stvari pa pripazite da sa sobom uzmete samo najnužnije i ono što vam neće smetati tijekom treninga.

 

Prijave za nordijsko hodanje u Trčaoni  2021. otvorene su na www.trcaona.hr/vijesti/trcaona-skola-trcanja-i-nordijskog-hodanja-upisi-2021/

Ukoliko ste se već upisali u Trčaonu i želite se prebaciti u termin jutarnjeg treninga na Bundeku, javite nam se na info@trcaona.hr kako bi vas zapisali u grupu.

 

Još uvijek niste baš sigurni da je nordijsko hodanje za vas? Dođite na besplatan pokazni trening u subotu 27.2. u 11 na savski nasip (kod Boćarskog doma) ili u subotu 6.3. u 11h u Maksimir (mala pozornica kod gl. ulaza u park iza restorana Maksimir).

Podijeli tekst na društvenim mrežama: