fbpx

Obilježavanje Svjetskog dana zdravlja

Društvo športske rekreacije Aktivan život je postala nova članica projekta „Rijeka – zdravi grad“. Udruga je osnovana  u cilju promicanja, unaprjeđenja i razvoja rekreativnog bavljenja športom. Okuplja odrasle građane i potiče ih kroz organizaciju raznih aktivnosti na rekreativno bavljenje športom.

rijeka

Od 2012. godine, udruga u gradu Rijeci provodi projekt pod nazivom „Škola trčanja za odrasle“. Projekt je namijenjen radno-aktivnim građanima koji žive sedentarnim načinom života, a koji bi to željeli promijeniti pod stručnim vodstvom.

U školu trčanja se primaju svi  što uključuje početnike te osobe koje se ne bave nikakvim oblikom športa ili rekreacije. Cilj škole je da se kroz 8-mjesečni strukturirani plan treninga osobe dovede u formu u kojoj će moći trčati 1-2 sata.

Svoju člansku iskaznicu u projekt “Zdravih gradova” Udruga će ostvariti obilježavanjem Svjetskog dana zdravlja!

Udruga Aktivan život će u povodu obilježavanja Svjetskog dana zdravlja organizirati pokazni trening škole trčanja, a kojemu mogu prisustvovati svi građani Grada Rijeke. Trening će se održati u nedjelju 7.4.2013. s početkom u 10 sati i trajat će sat vremena. Mjesto okupljanja je ispred bazena Kantrida, a trening će voditi treneri riječke škole trčanja Damir Mesec i Damir Adžaga. Trening će biti prilagođen svima!

Pozivamo građane da dođu i da se rekreiraju s nama!

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: