fbpx

Online događaj – Vrijeme Za Mene

Održali smo online event na platformi Microsfot Teams pod nazivom „Trčaona – Vrijeme Za Mene“ kako bi novim članovima približili što to uistinu jest Trčaona i kako izgleda program trčanja i nordijskog hodanja.

Trčaonu možemo gledati i kao koncept kroz koji građane želimo osvijestiti o važnosti brige o sebi samima. O tome koliko je važno tijekom tjedna odvojiti vrijeme koje je “samo za mene”. Vrijeme kada ćemo se maknuti od posla, od ekrana (društvenih mreža), od obitelji i uživati u aktivnostima koje nas ispunjavaju.

Zagovaramo da to “vrijeme za mene” bude upravo tjelovježba jer svima nam je jasno koliko dobrobiti za fizičko i psihičko zdravlje donosi upravo tjelovježba. Samo je važno da si svatko za sebe izabere aktivnost u kojoj uživa (ples, plivanje, bicikl, hodanje, trčanje, nogomet, nordijsko hodanje,…).

Kroz predavanje htjeli smo prikazati Trčaonu iz različitih perspektiva pa smo zato imali šaroliko društvo govornika.

Govornici:

  • NEDELJKO VAREŠKIĆ – osnivač i voditelj Trčaone
  • MAJA BONAČIĆ – psihologinja i ultramaratonka
  • BORNA ŠEREMET i FILIP KORAŽIJA – kineziolozi i treneri u Trčaoni
  • UNA LEČIĆ i IVAN MILIŠIĆ – članovi Trčaone

Govornici su pričali o važnosti i težini donošenja odluke koju je nužno donijeti ako se želi napraviti bilo kakva promjena u životu, a naši članovi su pričali o tome što im je ta odluka donijela u životu.

 

Snimku predavanja možete pogledati na👇

#Trčaona

#VrijemeZaMene

 

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: