ONLINE PREDAVANJE – Tehnika trčanja i nordijskog hodanja

Predavanje o tehnici trčanja i tehnici nordijskog hodanja je jedno od onih predavanja koje uvijek održim na samom početku škole i iznimno je važno onima koji se po prvi puta susreću s trčanjem i nordijskih hodanjem ali i onima koji već imaju nešto iskustva ali žele poboljšati svoju tehniku. Trenutna epidemiološka situacija je povoljna i popuštaju se mjere koje su nam zabranjivale okupljanje u zatvorenim prostorima te smo iz tog razloga krenuli u traženje prostora u kojem možemo na siguran način ugostiti više od stotinu članova Trčaone Zagreb. Nažalost ta misija bila je bezuspješna zbog mjera koje propisuju određen razmak između osoba, što automatski drastično smanjuje broj prostora u kojima možemo biti, a potres u Zagrebu otklonio je i tu mogućnost jer većina tih prostora upravo se obnavlja ili nije sigurna za korištenje.

Zato smo odlučili predavanje u petak 5.6. preseliti online i tako omogućiti svim članovima Trčaone da, u komfornosti i sigurnosti vlastitog doma, mogu naučiti sve o tehnici trčanja. No ovo neće biti obična snimka već aktivno sudjelovanje uživo preko ZOOM platforme.

Vjerujemo kako je većina vas već čula za Zoom, a mnogi ga redovito koriste za grupne sastanke. Ukoliko se još niste susreli s ovim načinom komunikacije, ne brinite sve ćemo objasniti. 🙂

Najvažnija informacija je da vam za sudjelovanje ne treba  aplikacija već samo klik na LINK preko kojeg se priključujete predavanju. Potrebna vam je jedino Internetska veza na računalu ili mobilnom uređaju!

 

Od 18h – trener Marko Bićanić „Tehnika trčanja“

Od 19h – trener Borna Šeremet „Tehnika nordijskog hodanja“

 

Trčaona predavanje nije javno i snimka neće biti na našim društvenim mrežama i web stranici već je ekskluzivno za naše članove.

 

Evo kako se priključiti:

PREKO ZOOM APLIKACIJE 

Na vašu mail adresu stiže mail s LINKOM za Trčaona predavanje – KLIKNITE LINK PORED KOJEG PIŠE ZOOM APLIKACIJA (ukoliko već imate skinutu Zoom aplikaciju)

  1. Kliknete na link i otvorite će vam se Zoom aplikacija u web pregledniku ili na mobilnom uređaju
  2. Upišete svoje ime i mail adresu i “Join Webinar”
  3. Ušli ste u Trčaona virtualnu učionicu

 

 

PREKO WEB PREGLEDNIKA (za one koji nemaju Zoom aplikaciju/račun)

Na vašu mail adresu stiže mail s LINKOM za Trčaona predavanje – KLIKNITE LINK PORED KOJEG PIŠE WEB PREGLEDNIK

  1. Kliknete na link i otvorite će vam se Zoom aplikacija u web pregledniku – Kliknete “click here” 
  2. Ispod toga će vam se pojaviti “join from your browser”
  3. Upišete svoje ime pod “Your Name”
  4. Kliknete”Join
  5. Ušli ste u Trčaona virtualnu učionicu

*Neki će automatski preskočiti na korake 3 i 4, ovisno o web pregledniku!

 

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice, probleme s priključivanjem ili niste zaprimili mail s linkom – javite nam se na tea@trcaona.hr, u inbox Facebook profila ili na naš Instagram profil

Svoj dolazak možete potvrditi i na Facebook eventu bit.ly/FBeventTehnikaTrčanja 

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: