fbpx

Oproštaj od ljeta uz Franck

Nekima činjenica da ljeto odlazi, a jesen dolazi nije baš “super” no nama u Trčaoni jesen je najdraže razdoblje za trčanje! Temperature su daleko primjerenije za aktivnosti na otvorenom, a naši trkači i nordijski hodači već su u formi i jedva čekaju utrke koje im slijede. Upravo iz tog razloga odlučili smo, zajedno s našim sponzorom Franckom, organizirati druženje nakon treninga uz finu Franck kavu i čajeve.

Nakon kišnog treninga sjajno je sjela šalica kave i čaja.

Kiša nam je u ponedjeljak 2.9. na savskom nasipu malo pomrsila planove i prekinula trening ali zato su nas u svlačionici dočekali kava i čajevi. Maksimirska grupa u utorak 3.9. bila je brojnija nego ikad (dobro nam došli natrag) stoga ne čudi kako smo se ostali družiti i puno duže nego što je bilo planirano. 🙂 Naš sponzor Franck tijekom oba druženja pobrinuo se da nitko ne ostane žedan, a vjerujemo kako će se ovakva druženja produžiti i na oproštaj ostalih godišnjih doba u Trčaoni Zagreb ali i Trčaoni Rijeka.

Fotografije s druženja pogledajte na našoj Facebook stranici – www.facebook.com/trcaona/photos/

 

Povratničke grupe škole i kluba imale su i svoj prvi trening, dok smo naše maratonce dočekali s iznenađenjem – Farmacia poklonom Magnezij Malat. Uručili smo i nagrade pobjednicima natječaja #ljetoutenisicama iz Zagreba koji su doma odnijeli poklone Franck i Farmacia.

Našim sjajnim maratoncima uručili smo Magnezij kapsule koje je osigurao naš sponzor Farmacia.

Hvala Franku na ovim sjajnim druženjima uz kavu i čaj, a mi vrijedno nastavljamo s treninzima u sezoni jesen/zima. Već u subotu 8.9. očekuje nas utrka na 10 kilometara Mliječna staza.

Vidimo se!

foto: Goran Marinov (savski nasip) i Krume Ivanovski (Maksimir)

Podijeli tekst na društvenim mrežama: