fbpx

Pauziramo treninge u Trčaoni ZG, RI i ST jer zdravlje je najvažnije!

Drage članice i članovi Trčaone Zagreb, Rijeka i Split,

od kada smo saznali za pojavu Korona virusa iz sata u sat svakodnevno smo pratili sve dostupne informacije i preporuke koje izdaju stožeri civilne zaštite, Zavod za javno zdravstvo i Vlada Republike Hrvatske kako bi primjereno i odgovorno reagirali na novonastalu situaciju.

Iako imamo manje od 100 osoba po terminu treninga, prema preporuci nadležnih službi a zbog sigurnosti naših članova i trenerskog tima što nam je apsolutan prioritet, odlučili smo od ponedjeljka 16.3. na dva tjedna otkazati sve treninge u Trčaoni Zagreb, Rijeka i Split.

DODATAK: S obzirom na nove odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite RH i na trenutnu epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj (i svijetu) treninzi se odgađaju na neodređeno vrijeme. (30.3.2020.)

Danas (petak 13.3.) i sutra (subota 14.3.) održat ćemo treninge prema planu i programu!

Iznimno nam je žao što je 10. sezona započela na ovaj način, ali kao što smo već naglasili zdravlje je apsolutan prioritet bez presedana i svojim primjerom želimo pokazati odgovorno ponašanje prema zajednici, svojim članovima, trenerima i njihovim obiteljima. Pozorno pratimo situaciju te ćemo svakako reagirati i nastaviti treninge u školi i klubu u sva tri grada kada to bude primjereno.

Do tada vas molimo da svakako obratite posebnu pozornost na svoje i tuđe zdravlje.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju na info@trcaona.hr, na našim društvenim mrežama i kontakt telefonima.

Voditelj Trčaone
Nedeljko Vareškić

Zagreb, 13.3.2020.

 

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: