Pazi, kukurijek na stazi!

U nedjelju 29.4.2012. godine s početkom u 9h na Medvednici je održano drugo planinarenje u sklopu adidas škole trčanja u Zagrebu. Broj četveronožnih prijatelja je porastao na 4, dvonožnih na 29. Prevrtljivo travanjsko vrijeme nas nije iznevjerilo niti ovaj puta kada je bilo više ljetno nego proljetno.

Pokazalo se da trkački treninzi u kombinaciji sa alternativnim, opuštajućim treninzima kao što su bicikl, plivanje i planinarenje u umjerenom tempu poboljšavaju rezultate u svim navedenim poljima te čine uživanje u prirodi potpunijim. Prisutni su bili oduševljeni organiziranim vođenjem ture. Posebno nas veseli da je druženje međugeneracijsko – mame trkačice vode djecu na planinarenje!

Planinarenja nedjeljom otvorena su svim polaznicima adidas škole trčanja i njihovim prijateljima. Namjena im je dodatno pospješiti trkački napredak i oporavak te bolje aktivirati tijelo na potrošnju kalorija.

Planinarenje je fizička aktivnost koja omogućava i netrkačima većinu pozitivnih učinaka trčanja, a posebno je pogodna za osobe slabije fizičke kondicije ili sa neželjenim kilogramima.

Fotografije s ovog treninga te vizualni prikaz rute možete pogledati ovdje – https://www.facebook.com/media/set/?set=a.352092061521203.84571.325027877560955&type=1

Iduće zajedničko druženje je u nedjelju 6.5.2012. u 9:00h, a planirana lokacija je Šestinski lagvić – poučna staza za Kraljičin Zdenac – staza Mrcina – pl. dom Grafičar – Omladinska staza nazad do starta.

Ukoliko nam se želite pridružiti, a niste član adidas škole trčanja, javite nam se na www.facebook.com/skola.trcanja ili na e-mail skola@trcanje.hr.

Autor: Ivan Posinjak iVsha

Podijeli tekst na društvenim mrežama: