fbpx

Planinarenje #1 (Medvednica, PD Runolist)

Prije šest tjedana, u Zagrebu je sa treninzima započela 3. generacija adidas škole trčanja, a većini naših polaznika to je bio prvi susret s trčanjem.

Kako bismo vam pružili jedan opušteniji oblik razonode i zabave, a da nije uvjetovan jasnim i glasnim uputama kao na treninzima, „to se radi ovako ili onako,  ponovit ćete to x puta … “, odlučili smo i ove godine povesti vas u svijet planinarenja po Medvednici, a sve u svrhu da vas što više animiramo da slobodno vrijeme uz treninge, provedete i u prirodi i na taj način poboljšate svoje sportsko-rekreativne sposobnosti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okupljanje je bilo dogovoreno u nedjelju 14. travnja 2013. od 8:45h do 9:00h ispred tunela. Budući da smo tek sredinom tjedna poslali obavijest o nedjeljnoj aktivnosti adidas škole trčanja, okupilo se 30 zaljubljenika u prirodu i četiri čovjekova najbolja prijatelja koji su nas u stopu slijedili do odredišta (PD Runolist).

Troje trenera Marko, Nikola i Vedran koji toga dana nisu imali trenersku ulogu već više prijateljsku, pobrinuli su se da grupa stigne u predviđenom vremenu od 1h i 45min što nam je bilo potrebno za od prilike 6.5 km od tunela do PD Runolist.

Nakon jednosatnog odmora i ručka koji su si polaznici sami ponesli ili pak naručili iz bogate i ukusne ponude Runolista te okrjepe omiljenog im pića, započeli smo povratak i nastavili odlično druženje uz prekrasno vrijeme koje nas je služilo tokom cijelog planinarenja.

Dakako, uz već okorjele planinare koji su prošli i po nekim svjetski poznatim planinama, a ujedno se bave i spašavanjem ljudskih života na ovakvim destinacijama (nećemo ga imenovati ovaj put :)), našlo se i nekoliko polaznika kojima je ovo bio prvi ovakav izlet, a kući su otišli umorni i širokog osmjeha sa željom da ponove ovakav podvig.

Kako bismo si zajednički ovakva druženja učinili što ugodnijim i kvalitetnijim, savjeti, kritike i prijedlozi su uvijek dobro došli. Dakako, vaši rođaci, prijatelji ili pak kućni ljubimci, uvijek su dobro došli u našu ekipu.

Budući da smo neke od trenutaka zabilježili i fotoaparatom, fotke će najbolje dočarati kako je sve to izgledalo – https://www.facebook.com/media/set/?set=a.517683668295374.1073741837.325027877560955&type=1

Do sljedećeg planinarskog druženja, lijep pozdrav.

Vedran Lozanov

Podijeli tekst na društvenim mrežama: