fbpx

Pokrenuli smo Trčaona webshop!

Drage članice i članovi, prijatelji Trčaone,

za sve nas ovo je uistinu izazovna godina koju smo ipak uspjeli maksimalno iskoristiti. Mnogi od vas upravo u 2020. započeli su svoj aktivniji i zdraviji život te se zaljubili u trčanje ili nordijsko hodanje. Čestitamo vam na odlučnosti i želimo dobrodošlicu u zimsku sezonu Trčaone Zagreb!

Vjerojatno već znate kako Trčaonu vodi Društvo športske rekreacije Aktivan život koje, uz školu trčanja i nordijskog hodanja, vodi i nekoliko utrka poput Medvednica trail liga, Zagrebački noćni cener, Zagrepčanka 512, Kros utrka Volim trčanje te potpuno besplatan projekt Vikendom na Medvednicu. Kako bismo se kvalitetno i na vrijeme pripremili za sezonu 2021., pokrenuli smo vlastiti Trčaona webshop.

https://shop.trcaona.hr/ 

Webshop se sastoji od Trčaona majica generacije 2020. ali i prijašnjih generacija 2019., 2018. i 2017. Također tu su i posebne plave te crne Trčaona trenerske majice kao i majice naših drugih projekata poput ZG cener, sportske marame, mekane boce za trail, šalice…

 

„Žuti tjedan“ traje do nedjelje 6.12. uz -30% na sve majice koje po akcijskim cijenama možete nabaviti za 35 ili 50 kn.

Prvih 100 kupaca koji naruče dvije ili više majica ili majicu i sportsku maramu nagradit ćemo poklon proizvodom (dodatak prehrani) maloprodajne vrijednosti 130 kuna!

 

Napomena: Cijene u webshopu su izražene u EUR jer kartični naplatni sustav koji koristimo nema HRK kao valutu. No, prilikom plaćanja Vaša će kartica (Visa, Mastercard ili Diners) biti terećena u kunskoj protuvrijednosti.

Dostavu možete naručiti poštom (uz dodatno plaćanje) ili besplatno preuzimanjem u našem uredu Ulica kralja Zvonimira 58 utorkom od 15-19h.

 

Za narudžbe do kraja ovog tjedna (do 29.11. u 23:59), našim aktivnim članovima Trčaone Zagreb osigurali smo besplatnu dostavu na treninge u ponedjeljak 30.11. (svlačionica u Kajak kanu klubu, Savska cesta 193 ) i utorak. 1.12. (svlačionice Harambašićeva 19).

 

Sve što kupite putem ovog webshopa smatrat će se donacijom za rad udruge Aktivan život te se uplaćeni iznos u potpunosti ulaže dalje u rad Trčaone i ostalih projekata DŠR Aktivan život.

 

Ako ste željeli nadopuniti svoju kolekciju ili nekoga iznenaditi poklonom, sada je idealna prilika. 🙂

Podijeli tekst na društvenim mrežama: