Povratak treninzima u Trčaona školi i klubu od 18.5.

S velikim zadovoljstvom javljamo kako smo, nakon dva mjeseca pauze od treninga, napokon dobili zeleno svjetlo za nastavak! 🙂

Nacionalni stožer objavio je u nedjelju 10.5. dopuštanje održavanja treninga na otvorenom i okupljanje maksimalno do 40 osoba. Iako je dozvola ovdje moramo biti svjesni kako treninzi kakve poznajemo više ne možemo imati i do promjena mora doći, no to nas neće zaustaviti da rekreativno trčanje i nordijsko hodanje vratimo u svoje živote kako bi poboljšali imunitet i pomogli našem tijelu da se izbori.

Ukoliko se želite vratiti u Trčaona klub (Zagreb) ili školu (Zagreb, Rijeka i Split), molimo vas ispunite ovu anketu najkasnije do srijede, 13.5.2020. u 23:59.

bit.ly/TrčaonaPovratak2020 

 

Anketa je ovdje kako bi znali s kolikim brojem članova možemo računati na pojedinoj lokaciji, a to nam je iznimno važno kako bi rasporedili grupe s prihvatljivim brojem ljudi, odredili termine održavanja treninga te organizirali provedbu treninga od početka do kraja uvažavajući sve preporuke i mjere propisane od strane Stožera i HZJZ-a.

 

Početak treninga trčanja i nordijskog hodanja u Trčaoni je ponedjeljak 18.5.!

 

NAPOMENA: Ukoliko niste nikada do sada trenirali s nama, i želite se priključiti početnoj 10. generaciji Trčaone, svakako prije ispunjavanja ankete ispunite i ovaj prijavni obrazac – www.trcaona.hr/upisi/

 

Cijeli Trčaona tim jedva čeka povratak na staze i ponovno druženje sa svima vama. Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite nam se na info@trcaona.hr te na našim društvenim mrežama Facebook Trčaona i Instagram Trčaona.

Vidimo se uskoro!

Podijeli tekst na društvenim mrežama: