Predavanje o nordijskom hodanju za početnike (ONLINE)

Pozivamo sve početnike u školi nordijskog hodanja, ali i one koji su već u klubu i žele saznati više, da poslušaju zanimljivo predavanje u petak 16.4. od 20h. 

 

Na predavanju će biti govora o samoj tehnici nordijskog hodanja i svim aspektima pravilnog hodanja. Također će biti riječi o opremi, izletima i svemu što vas očekuje kroz treninge u Trčaoni.  Predavanje će biti  s puno primjera, a pitanja su i više nego dobrodošla.  – poručuje glavni trener nordijskog hodanja Borna Šeremet

Online Trčaona predavanje o nordijskom hodanju ekskluzivno je za naše aktivne članove. Ukoliko ste član/ica škole trčanja, ali vas zanima nordijsko hodanje, javite nam se na info@trcaona.hr pa ćemo vam proslijediti link.

Predavanje će se odvijati putem platforme Microsoft Teams, a direktan link za predavanje stiže na vaše mail adrese. Potrebna vam je samo dobra Internetska veza.

 

Evo kako se priključiti predavanju:

Prijava s kompjutera

  1. Kliknite na link koji ste dobili u mailu
  2. To će automatski pokrenuti web stranicu na kojoj trebate odabrati „Nastavite u ovom pregledniku“ / „Join on the web instead“

                     *Ako se pridružite putem webu, možete koristiti samo Google Chrome preglednik

  1. Nakon toga upišite svoje ime i odaberite „Audio off“ i „Video off“ ili „Nastavite bez zvuka i videoprikaza“
  2. Kliknite na „Pridružite se odmah“ / „Join now“
Klikni za veći prikaz

 

Prijava s mobilnog uređaja

  1. Kliknite na link koji ste dobili u mailu
  2. Ako još nemate instaliranu mobilnu aplikaciju Teams (Teams mobile app), biti ćete direktno preusmjereni u trgovinu aplikacija (App store ili Play Store) da ju preuzmete.
  3. Nakon preuzimanja odmah otvorite aplikaciju „Open“ / „Otvori“ gdje trebate odabrati „Pridruži se kao gost“ / „Join as a guest“.
  4. Upišite svoje ime i kliknite na „Priključi se“ / „Join Meeting“
Klikni za veći prikaz

Pitanja možete postavljati u rubriku „Chat“ tijekom cijelog predavanja, i više su nego dobrodošla. 🙂

 

Ukoliko ćete imati problema s priključivanjem na predavanje, javite nam se inbox na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram ili na info@trcaona.hr .

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: