Predstavljanje plana i programa škole trčanja i nordijskog hodanja 2021. (ONLINE)

Pozivamo sve vas koji ste se upisali u 11. sezonu Trčaone na predstavljanje programa 11. sezone škole trčanja i nordijskog hodanja u Zagrebu te škole trčanja u Rijeci u subotu 13.3.2021. od 19h.

Kroz online predavanje u trajanju do sat vremena, voditelj Trčaone Nedeljko Vareškić, te glavni treneri Marko Bićanić, Borna Šeremet i Damir Adžaga približit će vam plan i program Trčaone, kao i sve ono što vas očekuje u 8 mjeseci treniranja.

Predavanje je namijenjeno onima koji su se prijavili u novu sezonu te uplatom prve članarine postali članice i članovi Trčaone. Samo će registrirani članovi dobiti link na predavanje.

Predavanje će se odvijati putem platforme Microsoft Teams, a direktan link za predavanje stiže na vaše mail adrese u četvrtak. Potrebna vam je samo dobra Internetska veza.

 

Evo kako se priključiti predavanju:

Prijava s kompjutera

  1. Kliknite na link koji ste dobili u mailu
  2. To će automatski pokrenuti web stranicu na kojoj trebate odabrati „Nastavite u ovom pregledniku“ / „Join on the web instead“

                     *Ako se pridružite putem webu, možete koristiti samo Google Chrome preglednik

  1. Nakon toga upišite svoje ime i odaberite „Audio off“ i „Video off“ ili „Nastavite bez zvuka i videoprikaza“
  2. Kliknite na „Pridružite se odmah“ / „Join now“
Klikni za veći prikaz

 

Prijava s mobilnog uređaja

  1. Kliknite na link koji ste dobili u mailu
  2. Ako još nemate instaliranu mobilnu aplikaciju Teams (Teams mobile app), biti ćete direktno preusmjereni u trgovinu aplikacija (App store ili Play Store) da ju preuzmete.
  3. Nakon preuzimanja odmah otvorite aplikaciju „Open“ / „Otvori“ gdje trebate odabrati „Pridruži se kao gost“ / „Join as a guest“.
  4. Upišite svoje ime i kliknite na „Priključi se“ / „Join Meeting“
Klikni za veći prikaz

Pitanja možete postavljati u rubriku „Chat“ tijekom cijelog predavanja, i svakako su dobrodošla. 🙂

 

Ukoliko ćete imati problema s priključivanjem na predavanje, javite nam se inbox na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram ili na tea@trcaona.hr .

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: