Predstavljanje programa rada škole i kluba u 2019.

Dragi budući i sadašnji članovi Trčaone,

pozivamo vas na predstavljanje programa devete sezone škole trčanja u Zagrebu, Rijeci, Splitu i nordijskog hodanja u Zagrebu te predstavljanje plana i programa rada za drugi dio sezone za članove Kluba trčanja u Zagrebu. Kroz predavanje u trajanju do sat vremena, približit ćemo vam plan i program Trčaone, kao i sve ono što vas očekuje u 8 mjeseci treniranja u školi te treniranje u Klubu.

ŠKOLA TRČANJA

Predavanje je namijenjeno onima koji su se ispunjavanjem obrasca prijavili u Trčaonu, kao i svima koji su se već upisali u Trčaonu (uplatom prve članarine).

U Zagrebu će na licu mjesta biti moguće i gotovinom uplatiti prvu članarinu i na taj način upisati u školu trčanja ili nordijskog hodanja.

Na predavanju ćemo vam uručiti i paket dobrodošlice u kojem vas očekuju pokloni naših sponzora (uzorci Franckovih proizvoda, uzorci proizvoda i letak s popustima na dio asortimana Farmacie) te Trčaona sportska marama (tzv. buff, bandana).

VAŽNO: Za sudjelovanje na predstavljanju je zbog ograničenog broja mjesta po terminu potrebno ispuniti prijavni obrazac (niže u tekstu). Također Trčaona u Splitu jedina predstavljanje ima u petak 8. ožujka, dok ostale lokacije imaju u subotu 9. ožujka!

Termini i lokacije:

SPLIT 8. ožujka (petak)
Gradski kotar Kman (prostorije TK Split), Šibenska 27
18:30 – 19:30h >> PRIJAVNI OBRAZAC SPLIT >> https://www.trcaona.hr/prijavni-obrazac-uvodno-predstavljanje-split/

 

RIJEKA 9. ožujka (subota)
Bazeni Kantrida (konferencijska dvorana), Podkoludricu 2
18 -19h >> PRIJAVNI OBRAZAC RIJEKA >> https://www.trcaona.hr/prijavni-obrazac-uvodno-predstavljanje-rijeka/ 

 

ZAGREB 9. ožujka (subota)
Franck d.d., Vodovodna ulica 20
1. termin*: 17:00 – 17:45h >> PRIJAVNI OBRAZAC ZAGREB >> https://www.trcaona.hr/prijavni-obrazac-uvodno-predstavljanje-zagreb-1-termin/
2. termin*: 18:00 -18:45h >> PRIJAVNI OBRAZAC ZAGREB >> https://www.trcaona.hr/prijavni-obrazac-uvodno-predstavljanje-zagreb-2-termin/

* Birate termin koji vam više odgovara.

* * * * *

KLUB TRČANJA

Na predavanju ćemo vam uručiti i poklon paket u kojem vas očekuju pokloni naših sponzora (uzorci Franckovih proizvoda, uzorci proizvoda i letak s popustima na dio asortimana Farmacie).

VAŽNO: Za sudjelovanje je zbog ograničenog broja mjesta po terminu potrebno ispuniti prijavni obrazac (niže u tekstu).

ZAGREB 9. ožujka (subota)
Franck d.d., Vodovodna ulica 20
19:00 – 19:45h >> PRIJAVNI OBRAZAC >> https://www.trcaona.hr/prijavni-obrazac-predstavljanje-plana-i-programa-kluba-2019/

Vidimo se na predstavljanju Trčaone!

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: