fbpx

Prva utrka Trčaone Rijeka

Čak 62 člana Trčaona škole trčanja u Rijeci nastupilo je na svojoj prvoj utrci dužine 7 kilometara. U subotu 15.6. u Fužinama (utrka 3 jezera), trčalo se oko isušenog jezera Bajer, koje se prazni svakih 12 godina što je samo po sebi sjajan prizor i prilika. Usprkos vrućini i početnoj nervozi, atmosfera je bila sjajna od početka do kraja.

Taman prije starta ona mala nervoza pretvorila se u pozitivnu energiju i dodatno gorivo.

Trener Damir i trenerica Branka s velikim ponosom naglašavaju kako su baš svi članovi uspješno istrčali 7 kilometara dugu utrku i da su i više nego zadovoljni rezultatima. Najbrža žena Trčaone je Lana Musulin s rezultatom 36:38 i najbrži muškarac Trčaona je Damjan Lucić s rezultatom 35:45. Čestitamo svima!

Zajedništvo grupe i dalje je bila najveća motivacija za uspješno pređenih 7 kilometara staze.

Naše trkačice i trkače u stopu je pratio sada već svima dobro poznati fotograf  Željko Vidinović.

Sve fotografije s utrke možete pronaći na:

Hej, kako vam je bilo na utrci u Fužinama? 🙂

Kao što se vidi iz priloženog, osmijeh im nije sišao s lica tijekom cijele utrke, a nakon prolaska kroz cilj zasluženo su nazdravili i počastili se domaćim štrudlama. Prva medalja je oko vrata, kilometri iza njih…sada ih čeka novi izazov, a to je utrka na 10 kilometara u rujnu. Do tada će i dalje vrijedno trenirati i provesti prvo (ali sigurno ne i posljednje) ljeto u tenisicama. 🙂

Podijeli tekst na društvenim mrežama: