Prvenstvo Trčaone trail 2019.

U subotu posljednjeg dana studenog 2019. (30.11.), na sunčano i suho ali hladno jutro, okupili smo se na prvom Prvenstvu Trčaone trail koje se trčalo u svim trail trkačima dobro poznatoj Park Šumi  Dotrščina. Dotka je mjesto gdje smo održali najviše svojih trail treninga te ju smatramo svojevrsnom bazom. 🙂

Na trail prvenstvu sudjelovalo je 28 trkačica i trkača, koji su trčali rutu od 9,1 kilomatara s 300 metara nadmorske visine. Blata nije nedostajalo, no to nam nije ni najmanje zasmetalo.

Pobjednici i pobjednice prvog Trčaona trail prvenstva

Prvi je u cilj, u muškog konkurenciji, utrčao Vjekoslav Klarić s rezultatom 0:51:17, dok je prva žena Katarina Bekavac s rezultatom 0:55:55. Prva tri mjesta u obje kategorije nagradili smo peharima i medaljama te posebnim Franck i Farmacia poklonima. Sve natjecatelje u cilju je čekala i okrepa.

 

Rezultati 1. Trčaona trail prvenstva 2019.

 

Kako je izgledao natjecateljski krug možete pogledati na Strava segment – www.strava.com/segments/22302414 te vas ovim putem pozivamo da sami pokušate istrčati Dotku.

Posljednje upute prije starta prvenstva

 

Cijeli događaj zatvorili smo ukusnim jelom i pićem kod naše trkačke kolegice Dragane u Darling&Shegrts i time uspješno završili prvo trail prvenstvo u povijesti Trčaone. Čestitamo svim trkačicama i trkačima na sjajnim rezultatima i vidimo se uskoro na još jednom, manje ili više blatnom, treningu!

Galeriju fotografija s prvenstva (s fotografijama koje su ulovili Nedeljko Vareškić i Martina Vajdić) pogledajte na našoj Facebook stranici – www.facebook.com/trcaona/ . 

 

Trčaona tim

Podijeli tekst na društvenim mrežama: