fbpx

Prvi kilometar za polaznike škole u Zagrebu

Svanuo je predivan proljetni dan u subotu 23.3., idealan za testiranje polaznika Trčaone škole trčanja u Zagrebu. Početnu nervozu na savskom nasipu i u parku Maksimir zamijenio je smijeh i međusobna motivacija prije starta. Polaznici su već trčali 1 kilometar ali ovaj je bio poseban. Prošlo je svega dva tjedna od kada su započeli svoju avanturu u Trčaoni, a sada već trče bez stajanja. To je ono što će ih motivirati da nastave dalje i skupljaju nove kilometre no od sada u svojoj grupi i uz svog trenera/trenericu.

Temeljem rezultata koje su ostvarili na testiranju, polaznici se raspoređuju u grupama A, B, C i D, a u Zagrebu kreće i grupa Rekreativka, koja radi po posebnom planu i programu treniranja. Radi se o treniranju koje polaznike dovodi do stupnja trčanja do 30 minuta te ih u toj formi drži do kraja škole bez povećanja intenziteta.

Treneri generacije 2019. i više su nego zadovoljni napretkom i rezultatima. Osim što se povećavaju kilometri, povećava se i zadovoljstvo, samopouzdanje i uživanje u treninzima. Nitko nam ne vjeruje kada na početku škole kažemo kako u sebi svi nose daleko više energije nego što misle i doista ove godine opet smo potvrdili pravilo.

Testiranje se u Splitu održava u petak 29.3. dok je Trčaona Rijeka svoje testiranje rezervirala za nedjelju 7.4. Veselimo se i njihovim rezultatima!

Od srca čestitamo svima koji su svojim trudom pokazali kako je moguće pokrenuti se i promijeniti navike. Ovaj prvi kilometar neka vam bude prvi veliki uspjeh i vodilja za dalje.

Galerija fotografija s testiranja u Zagrebu nalazi se na Facebook stranici Trčaone.

Podijeli tekst na društvenim mrežama: