fbpx

Prvi pokazni trening 2020. u Zagrebu i Rijeci

Prekrasna sunčana subota 15.2. bila je rezervirana za pokazne treninge u Zagrebu i Rijeci. Već od 10:30 uzbuđeni budući trkači i trkačice počeli su se okupljati na savskom nasipu i Kantridi dok su ih dočekivali treneri Trčaone.

 

Zagrijavanje u Rijeci
Uvodna riječ u Zagrebu

Nakon nekoliko početno sramežljivih minuta, svi su se polako opustili i prepustili u ruke trenerima te je započeo prvi pokazni trening za upis u 10. generaciju škole trčanja i nordijskog hodanja. Trening smo otvorili laganim zagrijavanjem, kako bi pokazali važnost pripremnog dijela treninga, a nastavili malom školom vježbi za trkače. Slijedio je dio kojeg su se svi pribojavali no minuta trčanja i minuta hodanja pokazali su se idealnim za one koji su se pri puta susreli s rekreativnim trčanjem. Na istezanju pitanja su samo stizala, a osmijeh koji smo dobili kao odgovor na naše pitanje: „Kako vam je bilo?“ čini se i više nego dovoljan pokazatelj da su uživali.

 

Volimo kada za nas imate puno pitanja i želite znati sve prije nego krenete u rekreativno trčanje.

Hvala što ste nam se pridružili na besplatnim pokaznim treninzima u Zagrebu i Rijeci i vidimo se u subotu 22.2. od 11 sati na drugom pokaznom treningu na lokacijama:

  • Zagreb, Park Maksimir (glavni ulaz, mala pozornica iza restorana Maksimir)

  • Split (srednjoškolsko igralište kod sjevernih marjanskih vrata)

 

Trčaona tim

Podijeli tekst na društvenim mrežama: