fbpx

Prvo planinarenje Trčaone Zagreb

Članice i članovi Trčaone Zagreb – škola, klub i nordijsko hodanje odlučili su sunčanu i toplu nedjelju 13.5. provesti na planinarenju. Već se na okupljanju u ranim jutarnjim satima vidjelo kako će se vesela skupina od 50-ak članova odlično zabaviti. Ruta od Gračana do planinarskog doma Grafičar pokazala se izazovnom ali svakako premostivom. Upravo je zbog toga okrjepa na vrhu bila još slađa.

Prvu pauzu napravili smo na izvoru Kraljičin zdenac.

Na jednom mjestu družili su se svi – i članovi škole i kluba, a polaznici nordijskog hodanja svojim su štapovima pokazali zašto su baš oni na ovom terenu u prednosti. Ovakve aktivnosti, poput planiranje na Medvednicu ali i svega onoga što slijedi tijekom trkačke godine, aktivnosti su koje druženje i upoznavanje stavljaju u prvi plan. Trčaona nije samo trening već i sve ono između – međusobno druženje, potpora, dobra zabava i prijateljstvo. Trčaone Split i Rijeka također će imati druženja no nešto više o tome dolazi uskoro. 🙂

Do idućeg puta – pozdrav od Trčaona ekipe!

Ovo je bilo prvo Trčaona planiranje ali nikako ne i posljednje. Galeriju fotografija pogledajte na našoj Facebook stranici www.facebook.com/trcaona/.

Vidimo se!

Podijeli tekst na društvenim mrežama: