Reakcije i statistike

Ni puna 4 dana nisu prošla od objave poziva za upis u Naprednu sekciju adidas škole trčanja, a već smo primili više od 85 prijava. Više od toga nas veseli reakcija koju je ova inicijativa postigla u javnosti, ali i među građanima (trkačima i netrkačima).

Jučer se na radio Antena Zagreb vrtila 2-minutna najava škole, a Večernji list planira opširnu reportažu o nama. Sve ih je zaintrigirala škola te uspjeh pilot-projekta kojega smo imali s prvim polaznicima (svibanj-listopad).

[audio:https://www.trcaona.hr/wp-content/uploads/2011/11/Radio_Antena_Zagreb_Posebna-emisija_2011_11_03.mp3|titles=Radio_Antena_Zagreb_Posebna emisija_2011_11_03]

No, kao što rekoh, nisu mediji jedini koji ma se svidjela ideja. Na našu službenu e-mail adresu dobili smo nekoliko jako pozitivnih reakcija od osoba koje prate naš rad. Jednu takvu prenosimo u cijelosti:

Znam da nije običaj odgovarati na newsletter, ali me Vaš projekt (koji sam redovito pratio) i polučena uspješnost polaznika škole, naprosto natjerao na to.

U moru Simona i Sanadera, Vaš je projekt ugodno i zdravo osvježenje i želim Vam sreću i u idućoj polaznoj godini, kao i uspjeh u želji da školu pokrenete u drugim hrvatskim gradovima.

Čestitke i Vama i pokrovitelju koji je na ovaj način dobio bolju reklamu od vođenja bilo kakve “ciljane” kampanje. Polarizacija sporta u smislu profesionalac/foteljac tipična je za naše podneblje i drago mi je da ovakva škola ozbiljno i sistematski podriva sveopću letargiju i daje ljudima (čak i onima koji ne sudjeluju u školi) poticaj da se bave najzdravijim oblikom sporta – redovnim i rekreativnim.

Nadam se da će ovaj puta škola biti medijski bolje popraćena, što svakako zaslužuje.

Bit će gužve na savskom nasipu ove zime 😉

Nedeljko Vareškić

Podijeli tekst na društvenim mrežama: