S Hervisom i u 2023. godini – popusti, edukacija i oprema

S velikim ponosom javljamo da i u 2023. godini nastavljamo suradnju s Hervisom s kojima zajedno radimo na cilju pokretanja, promocije zdravog života i važnosti korištenja kvalitetne i provjerene sportske opreme.

Hervis nudi široki asortiman robe i pratećih usluga na području sporta i mode te visoku razinu stručnog znanja što ih svrstava među vodeće ponuđače sportske opreme u Hrvatskoj.

Kao najveća škola trčanja i nordijskog hodanja, s čak 12 godina iskustva u vođenju škole i kluba, Trčaona svojim polaznicima želi ponuditi samo najbolju opremu i savjete kako bi im olakšali ulazak u svijet trčanja i nordijskog hodanja.

Edukacija o opremi

Hervis i Trčaona vjeruju kako je edukacija ključna za što bolju investiciju u kvalitetnu sportsku opremu koja će vam pomoći ostvariti svoje ciljeve. Kako ne bi sve ostalo samo na riječima ili zvučalo kao još jedan oglas, oprema koju promoviramo doista je isprobana i od strane naših trenerica i trenera. Zato slobodno pitajte vaše trenere za preporuku tenisica, tajica i ostale sportske opreme.

Pratite redovito ovu našu web stranicu, Facebook stranicu i Instagram stranicu na kojoj će Hervis stručnjaci kroz cijelu godinu objavljivati korisne savjete vezane uz opremu u različitim godišnjim dobima. Ako neke od odgovora tražite već sad, svakako dođite na Hervis i Trčaona evente ili pogledajte www.trcaona.hr/vijesti/kako-odabrati-tenisice-za-trcanje-powered-by-hervis-brooks.

Pogodnosti za članove Trčaone

Hervis osim za opremu trenera, brine i za polaznike Trčaone te im želi omogućiti pristup najboljoj opremi za trčanje i nordijsko hodanje po pristupačnim cijenama.

Zato svi aktivni članovi Trčaone u Hervisu tijekom 2023. godine imaju popust od 10% za kupnju preko interneta (koji vrijedi čak i na za neke artikle koji su već na popustu) te 20% na kupnju na prodajnom mjestu.

Zgrabi svoju opremu za novu sezonu i tenisicu Trčaone 2023. Brooks Ghost s popustom na www.hervis.hr.

Kupon s popustom i info o korištenju, dostupan je u našoj Trčaona aplikaciji.

 

Događaji u Hervisu – veljača 2023.

Kako bi se informirali o Trčaoni, upoznali s trenerima te saznali sve o opremi za trčanje i nordijsko hodanje pridružite nam se na #getmovin uz Hervis i Trčaonu. Tamo će vas dočekati Hervis prodajni stručnjaci i treneri iz Trčaone.

Termini i lokacije:

? subota 18.2.2023. 15-19 sati, Hervis – City Centar One West Zagreb

? subota 25.2.2023. 9-13 sati, Hervis – City Centar One East Zagreb

? subota 25.2.2023. 9-13 sati, Hervis – ZTC Rijeka

Dolaskom i sudjelovanjem možete osvojiti i vrijedne nagrade:

  1. nagrada – Brooks tenisice
  2. nagrada  – sportska majica i hlače za trening
  3. nagrada – Hervis poklon bon od 30 EUR

 

#Trčaona
#GetMovin
#Uživaj

 

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: