fbpx

Sekcija za napredne trkače prima nove članove

Želite napraviti kvalitetnu trkačku „zimsku bazu“ ili želite poboljšati osobni rezultat na maratonu ili polumaratonu? Ili se jednostavno želite priključiti školi trčanja i trenirati u grupi?

Bez obzira koji od navedenih razloga je vaš, dobrodošli ste u Sekciju za napredne trkače adidas škole trčanja u Zagrebu!

Vjerujemo da ste čuli za Sekciju za početnike u našoj školi te da smo ih u samo 5 mjeseci uspjeli pripremiti i dovesti do cilja polumaratonske utrke na 20. Zagreb maratonu (09.10.2011.). Čak 67 polaznika škole.

Pokretanje Sekcije za napredne trkače je logičan nastavak jer se većina tih polaznika odlučila nastaviti baviti trčanjem. S obzirom da smo tijekom njihovih priprema primili jako puno upita zašto nema škole trčanja i za napredne trkače, odlučili smo svima udovoljiti.

Stoga, Sekcija za napredne trkače adidas škole trčanja prima, osim maturanata Sekcije za početnike i sve druge zainteresirane koji su željni treniranja u grupi i stručno vođenih treninga.

Tko se može prijaviti?
Kao što smo rekli, svi oni koji su željni treniranja u grupi i koji žele pratiti stručno vođene treninge. Uvjet za upis je punoljetnost i liječnička potvrda da se možete baviti rekreativnim trčanjem. Sve ostalo prepustite nama. Garantiramo dobru zabavu, sponzorske poklone, zdrav način rekreacije, ali i puno rada i znoja.

Sekciji se može priključiti u bilo kojem trenutku, ali se preporuča priključenje na početku ciklusa tijekom kojih se trenira s ciljem nastupa na nekoj utrci.

Cilj Sekcije za napredne trkače? 
Sustavnim treningom do boljih osobnih rezultata na (polu)maratonu.

Gdje? 
Grad Zagreb, savski nasip kod Boćarskog doma. Vidjeti rubriku LOKACIJE.

Kada?
Sekcija počinje s treninzima 28.11.2011. i do 25.3.2012. traje prvi ciklus u kojem se radi tzv. „zimska baza“ u sklopu koje će se vršiti i priprema za nastup na Ferrara maratonu (Italija, 25.03.2012.). U sklopu ovog maratona se održava i polumaratonska utrka pa polaznici mogu birati na kojoj utrci žele nastupiti.

Nakon ove utrke se postavlja idući cilj tj. započinje se idući ciklus priprema za koji se izrađuje novi plan treniranja. Ideja je da Sekcija za napredne trkače traje non-stop.

Treninzi se održavaju

  • ponedjeljkom i srijedom u 18:30 h
  • subotom u 09:30 h

Kako?
Stručno izrađen i vođen plan priprema i treninga. Zajednički treninzi na otvorenom 3x tjedno (ponedjeljak, srijeda, subota). Individualne konzultacije s trenerom preko e-maila neograničeno.

Koliko košta?
150 kn mjesečno, plaća se 4 mjeseca unaprijed.

Što je uključeno?

  • stručno vođeni treninzi (grupni, individualne konzultacije)
  • stručna medicinska pomoć
  • 3 edukativna predavanja
  • mini-škola orijentacijskog trčanja
  • korištenje svlačionice i tuševa

Tko je trener, a tko liječnik?
Osmišljavanje i stručno vođenje treninga vrši Atletski klub Sljeme iz Zagreba, jedan od najboljih i najtrofejnijih klubova van-stadionske atletike u Hrvatskoj. Glavni trener je Dragan Janković-Janko koji je u trčanju već 24 godine. Janko je pretrčao više od 1.100 utrka, od čega više od 83 maratona, 220 polumaratona i jedan ironman. Trenirao je više od 200 trkača, od kojih je većina završila maraton, a četvoro su postali državni prvaci u maratonu.

Kako se upisati? 

  1. Dobiti liječničku potvrdu da se smiješ baviti rekreativnim trčanjem
  2. Ispuniti on-line prijavni obrazac
  3. Javiti na adidas.skola.trcanja@gmail.com da ste zainteresirani priključiti se školi nakon čega ćemo vam poslati upute za plaćanje i upis u školu

Imate pitanja?
Pošaljite ih na adidas.skola.trcanja@gmail.com

Trčanje is all in!

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: