fbpx

Semestar 30 i prva utrka uspješno završeni! 

Jučerašnjih 200+ zlatnih medalja Trčaona školaraca na 12. kros utrci Volim trčanje plod su 13 tjedana dobrog i kvalitetnog rada na treninzima. Utrke od 2 i 5 kilometara bile su vrhunac dosadašnjih trkačkih avantura naših trkača iz Zagreba. Kada se vratimo 3 mjeseca unazad na prve treninge od 500 metara, sreća i ponos se potenciraju na desetu. U Trčaoni je sve moguće, samo treba vjerovati i trenirati.

Glavni trener Marko Bićanić i njegova grupa prije utrke

Mi treneri smo jako ponosni na sve vas! Jučer ste bili sjajni! Kada ste vi sretni i mi smo, vaš uspjeh je i naš uspjeh te potvrda da smo vas dobro pripremili. Trčanje je po klasifikaciji individualni sport, ali ne i kod nas u Trčaoni. Mi smo jedan veliki trkački tim što smo pokazali i jučer. Međusobna potpora, bodrenje, motivacija, guranje pred kraj utrke, čestitke, suze, smijeh i dobre fotke, sve to dijelimo i to nas najbolje opisuje. Nije bitno koja si grupa, je li ti teško danas ili si lagan kao “oblatna”. Tu je uvijek ostatak grupe i trkača koji će ti dati vjetar u leđa kako bi uspio. Svi za jednoga, jedan za sve. Morate biti ponosni na sebe jer Trčaona na vas je.

Trenerica Amela daje posljednje upute

Semestar 30, čiji je cilj bio trčati 30 minuta u komadu, jučer smo uspješno apsolvirali. Današnjim treningom ulazimo u semestar 60 koji za cilj ima kontinuirano trčanje 60 minuta. Ispit našeg idućeg semestra je utrka od 10 km, Mliječna staza (8.9.2019.) i uopće nema nikakve sumnje da nećete i taj zadatak uspješno savladati. Iskustvo semestra 30 formula je uspjeha za iduće izazove i utrke. Najvažnija stvar i princip je da budete REDOVITI, a vi to već svi znate!

Hrabro u nove treninge,

Vaši treneri 🙂

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: