Sjajan vikend Trčaona kluba – trčali smo Splitski polumaraton

Više od 50 članica i članova Trčaona kluba u nedjelju 25. veljače sudjelovalo je na 18. Splitskom polumaratonu. Iako je većina odabrala upravo 21 kilometar, neki su se odlučili za timski rad i tako istrčali štafetu 3×7 te humanitarnu utrku na 5 kilometara.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSEL

Iako je samo po sebi vijest kako smo sudjelovali na ovoj utrci zajedno s još dvije tisuće trkača iz 40 zemalja svijeta, ono što posebno želimo naglasiti je kako su svi naši članovi Trčaona kluba na utrci uspjeli poboljšati svoja dosadašnja vremena sa Zagrebačkog polumaratona prošle godine, što je pokazatelj kako se trčanje zimi itekako isplatilo. Naša najbrža grupa A+ ostvarila je i poseban cilj – završiti polumaraton za 1:45. No nisu samo to uspjeli, istrčali su ga za čak 1 sat i 40 minuta!

Usprkos jakoj buri i snijegu koji nas je iznenadio, atmosfera je bila sjajna. Nakon prvotnog šoka i izlaska iz hotela, zagrijavanje je proteklo u smijehu koji nas je pratio od početka do kraja utrke.

Prokurative su bile sjajan teren za zagrijavanje, a odlična atmosfera obavezna oprema.

Treneri Trčaona kluba zadovoljni su završenom utrkom te s ponosom nastavljaju dalje trenirati. Jer zašto ne srušiti još jedan vlastiti rekord i preskočili još jednu granicu koju smo si postavili. Iduća utrka koja čeka naše „klubašice i klubaše“ je Wings For Life u Zadru 6. svibnja.

Fotografije i Facebook live starta utrke pogledajte na našoj Facebok stranici www.facebook.com/trcaona/.

Podijeli tekst na društvenim mrežama: