fbpx

Školarci trče … i pišu!

Svaki trk svoju priču ima, kao što i svaki trkač ima svoje uspone i padove. I koliko god svaka trkačka priča drugačija bila, povezuje ih jedno – teške noge, a ponekad i glave!

Iskoristite priliku i olakšajte dušu, s ponosom se prisjetite prepreka koje ste uspješno savladali, opišite svoje ciljeve te motivirajte druge trkače! Kako? Čitajte dalje…

skolarci-pisu

Kako je iskustvo već pokazalo, naši školarci prolaze kroz velike promjene i vole pisati o njima, pa smo pokrenuli kreativni natječaj “Školarci trče …i pišu” koji će nam, sigurni smo, zatrpati virtualni sandučić različitim motivirajućim anegdotama i iskustvima naših školaraca.

U jednom od dva kruga natječaja pošaljite svoj autorski tekst o vlastitim iskustvima i izazovima u trčanju i osvojite vrijedne adidas nagrade te mjesečnu kotizaciju za školu trčanja. Formu i veličinu teksta neka diktira vaša inspiracija, a naš stručni žiri sastavljen od Nedeljka Vareškića, voditelja škole trčanja, Matee Matošević, hrvatske atletske reprezentativke te Saše Ivičeka, predstavnika adidas Hrvatska ocijenit će najkreativnije i najinspirativnije radove.

Koji su rokovi?

U prvom krugu natječaja svoje tekstove možete slati od 11. do 25. kolovoza, a pobjedniku, koji će biti proglašen do 1. rujna, nagrada će biti uručena na adidas kvartovskom krosu u Maksimiru 7. rujna.

Drugi krug natječaja otvaramo već 1. rujna i tekstove primamo do 15. rujna. Pobjednik drugog kruga će biti poznati do 22. rujna, a nagrada uručena na posljednjem ovogodišnjem adidas kvartovskom krosu u Sigečici, 27. rujna!

Što možete osvojiti?

Po jedan pobjednik/ica iz svakog kruga će biti nagrađeni modelom adidas BOOST™ tenisica po izboru te mjesečnom kotizacijom za adidas školu trčanja, dok će svi prijavljeni biti nagrađeni adidas kapama za trčanje s tehnologijom CLIMACOOL®.

Tko može sudjelovati?

U natječaju mogu sudjelovati i svoje autorske radove poslati polaznici adidas škola trčanja u Zagrebu i Rijeci u 2014. godini.

Svi inspirativni i kreativni uradci koje nam pošaljete bit će objavljeni na našoj web stranici skola.trcanje.hr, a pobjedničke ćete pronaći i na posebnom Večernjakovom specijalu o trčanju vecernji.hr/trcanje/ te adidastrcanje.hr.

Radove, uz svoje podatke šaljite na info@aktivan-zivot.hr.

Pravila kretivnog natječaja

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: