Službene tenisice Trčaone u 2021. – Brooks Cascadia 15 i Brooks Ghost 13

Naprednim trkačima dobro poznati američki brend kvalitetne opreme za trčanje, a početnicima sjajan prvi izbor, upravo je Brooks. Brooks se prodaje od 1914. godine i trenutno djeluje u 40 država svijeta. Dizajniran za neprocjenjivo trkačko iskustvo, stabilnost, ublažavanje i kontrolu pri svakom koraku, Brooks tenisice danas su prepoznate kao česti izbor trkača na svim razinama i odgovaraju svim vrstama stopala.

Tehnologije kao što su DNA (individualno ublažavanje), DIAGONAL ROLLBAR i GUIDE RAILS (potpore za pronatore), HYDRO FLOW ili pak ETILEN VINIL ACETAT (materijal koji je danas standard u industriji proizvodnje tenisica za trčanje), već desetljećima diktiraju inovacijski tempo u razvoju vrhunskih tenisica.

Upravo se taj brend i u 2021. godini odlučio nastaviti suradnju s nama i predstavio sjajne tenisice Cascadia 15 i Ghost 13 kao službene tenisice ove sezone.

 

Brooks Cascadia 15

Cascadia je primjer odlične trail tenisice za trčanje po neravnim i šljunčanim površinama s kojima se susrećemo na našim treninzima u Zagrebu i Rijeci, šumama, uskim stazama ali i surovim terenima. Osmišljena je kako bi u svakoj prilici zaštitila stopalo od opasnosti koje teren stavlja pred trkača. Potplat nove Cascadia 15 čini potpuno nova guma pod nazivom TrailTrack koja nudi odličnu stabilizaciju na glatkim i mokrim podlogama.

Četiri Pivot točke na potplatu osiguravaju veliku stabilnost za stopalo, a novi model nudi i niži petni dio što također povećava stabilnost i udobnost. Bio MoGo DNA osigurava prilagodljivo ublažavanje udaraca, BallisticRock Shield tehnologija balističkog materijala između srednjeg i vanjskog potplata koji štiti stopalo od pritiska oštrih predmeta, gornjište izrađeno od Ariaprene mrežice za tanji jezik sastavni su dio ove sjajne tenisice.

Upravo Brooks Cascadia 15 naša su preporuka za treninge u Trčaoni!

Cascadia 15 u ova dva modela boja dostupni su u Hervis dućanima.

 

Brooks Ghost 13

 

Ghost 13 je srednje mekan, baš kao Ghost 12 i Ghost 11 što rezultira nevjerojatno svestranom i laganom cestovnom tenisicom za svakodnevne neutralne trkače koji žele udobnost dok trče po asfaltu i ravnim površinama.

Potplat Ghost modela napravljen je od BioMoGo DNA Loft pjene koja, za razliku od čiste DNA, ima prednost prilagodljivosti srednjeg dijela potplata što osigurava udobnost te je čak 30% udobnija nego standardna EVA pjena. Pjena se za razliku od Ghost 11 i 12 tenisica sada proteže cijelom dužinom bočne strane srednjeg potplata.

Gumeni dijelovi potplata tenisice osiguravaju stabilnost, a raspoređeni su tako da mekoću pokreta osiguravaju kod svakog kontakta s podlogom. Gornji dio napravljen je od izdržljivog i mekanog materijala Air Mesh koji zadržava stabilnost ali osigurava kvalitetnu prozračnost stopala te je sada mekši i rastezljiviji.

 

Dostupni modeli tenisica Brooks Ghost 13 u Hervis dućanima

 

Svi aktivni članovi Trčaone škole i kluba svoje tenisice mogu kupiti u dućanima našeg partnera Hervis, s Trčaona kodom za 20% popusta u dućanima i dodatnih 20% popusta na online kupnju na www.hervis.hr .

 

Modele Brooks Ghost 13 i Cascadia 15 u 2021. godini nosit će i naše trenerice i treneri, koje možete pitati za savjet i recenziju iz prve ruke.

 

Još uvijek niste sigurnu kako odabrati pravu tenisicu?

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: