Štafetni spektakl u Maksimiru

Slijedeću nedjelju (12.8.), zadnjeg dana Olimpijskih igara u Londonu, zagrebački adidas školarci imat će zanimljivo natjecanje. Budući da su tri jaka trening tjedna iza nas, u četvrtom tjednu imati ćemo par laganih treninga, a za vikend smo vam pripremili štafetno natjecanje u Maksimiru.

Prilikom dolaska na trening prijaviti ćete se za utrku, a imati ćemo dvije liste. Na jednu ćemo zapisivati napredne i trkače A, a na drugu trkače B i joggere. Zatim ćemo „upariti“ jednog trkača-icu s prve liste s jednim trkačem-icom s druge liste i na taj način ćemo dobiti parove koji će se štafetno utrkivati. Svaki trkač-ica u štafeti imati će zadatak istrčati jedan krug od cca 2km, a pobjednik je onaj par koji prvi protrči ciljem. Više o pravilima i stazi na samom treningu.

Naši sponzori adidas i Cedevita osigurali su nam nagrade, a svi ostali moći će se osvježiti Cedevitom, napolitankama i sada već tradicionalnom subotnjom lubenicom.

Početak treninga je u 8h, na istom mjestu kao i inače, a natjecanje će početi oko 8:45 i završiti će oko 9:15 s podjelom nagrada. Taman da svi stignemo na muški olimpijski maraton koji počinje u 12h.

Vidimo se!

Podijeli tekst na društvenim mrežama: