fbpx

Stručno savjetovanje uz Farmaciu i Trčaonu

Farmacia, strateški partner Trčaone u domeni stručnog savjetovanja, poboljšanja sportskih rezultata, zdrave prehrane i dodataka prehrani, vas poziva u svoje Sportsko savjetovalište. Baš sve što trebate znati prije ulaska u svijet rekreativnog trčanja i nordijskog hodanja, a vezano uz specifičnosti vašeg trenutnog statusa organizma možete saznati u:

petak 28.2. od 17 do 21h u Farmacia sportskom savjetovalištu u Arena centru.

Isprobajte Omron dijagnostičku vagu BF 511 koja mjeri udio masnog tkiva u organizmu, visceralno (unutanje) masno tkivo, udio mišićnog tkiva te bazalni metabolizam u kcal. uz Miljanu Pavković, mag.cin. savjetnika sportske prehrane, a nakon vage savjetujte se s trenerima Trčaone o rekreativnom trčanju i kako se pokrenuti u 2020..

 

 

Svi koji se odluče isprobati Omron vagu i savjetovati se s trenerima Trčaone, mogu osvojiti vrijedne nagrade:

  1. nagrada – savjetovanje u Farmacia sportskom savjetovalištu uz mjerenje na GAIA uređaju (detaljna analiza sastava tijela)
  2. nagrada – besplatna mjesečna članarina za Trčaona školu trčanja ili nordijskog hodanja od 9.3. do 9.4.2020.

Iskoristite ovu odličnu priliku i na jednom mjestu saznajte vrijedne informacije o stanju tijela, savjetujte se o prehrani i dodatcima prehrani te mirno uđite u svijet trčanja. Ukoliko osvojite i jednu od vrijednih nagrada to je samo dodatan vjetar u leđa. 🙂

Podijelite ovu informaciju sa svojim bližnjima, prijateljima, kolegama i vidimo se u Farmaciji, Arena centar, petak 28.2.!

Podijeli tekst na društvenim mrežama: