fbpx

Tehnika trčanja i nordijskog hodanja (online predavanje)

Dragi članovi i članice Trčaone, posebno škole trčanja i nordijskog hodanja, ovo je za VAS!

Prvo službeno predavanje (ili kako mi volimo reći edukacija) o tehnici trčanja i nordijskog hodanja biti će u subotu 15.4.2023. Znamo da tehniku učite 3 x tjedno na treninzima i od svojih trenera čujete informacije koje trebate kako bi ispravno naučili tehniku ali puno je tu elemenata koje možda propustite na samom treningu.

Na predavanju o tehnici trčanja govorit će glavni trener Filip Koražija i približiti od čega se sve sastoji tehnika trčanja i zašto nam je ona od tolike važnosti posebno sada na početku škole. Tehnika trčanja predstavlja temelj na kojoj gradimo sve ostalo i zapravo je ona odgovor na ono pitanje koje uvijek dobivamo – zašto trebaš učiti trčati?

Da bi nordijski hodali na ispravan način potrebno je naučiti 10 elemenata tehnike nordijskog hodanja. Zato je tu škola ali i ovo predavanje koje će vam detaljnije približiti koncept nordijskog hodanja i što je sve važno naučiti idućih mjeseci kako bi nastavili trenirati na ispravan i kvalitetan način bez ozljeda. O tehnici nordijskog hodanja govoriti će glavni trener Borna Šeremet.

 

Datum održavanja predavanja: 15.04.2023. od 18 do 18:30 na platformi Teams.

TEHNIKA TRČANJA (trener Filip Koražija mag.cin.) – LINK

TEHNIKA NORDIJSKOG HODANJA (trener Borna Šeremet mag.cin.) – LINK

 

*Priključujete se predavanju koje želite slušati klikom na pojedini link. Ako ste u školi trčanja onda slušate trenera Filipa, a školarci nordijskog hodanja slušaju trenera Bornu. Naravno da je predavanje otvoreno i za sve naše članove KLUBA koji žele ponoviti gradivo. 🙂 Za sudjelovanje nije potrebna aplikacija već samo link preko kojeg se priključujete predavanju te naravno Internetska veza na računalu ili mobilnom uređaju!

 

Snimka predavanja neće biti na našim društvenim mrežama i web stranici već dostupna ekskluzivno za naše članove na Trčaona aplikaciji u narednom tjednu.

 

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice, probleme s priključivanjem ili dodatna pitanja – javite nam se na tea@trcaona.hr, u inbox Facebook profila ili na naš Instagram profil.

Svoj dolazak možete potvrditi na Facebook eventu – Tehnika Trčanja i nordijskog hodanja

Podijeli tekst na društvenim mrežama: