Termini testiranja za školu trčanja ZG, RI i ST

Dugo smo čekali priliku da nastavimo trenirati ali smo ju ipak dočekali i to baš na vrijeme za testiranje na 1 kilometar. Nakon testiranja svaki polaznik dobiva svoju grupu, koja se od drugih razlikuje po jakosti, i trenera/trenericu koji će ih voditi. Dragi naši polaznici, na testiranju nemojte dati 100% od sebe jer ovo nije natjecanje. Testiranje je samo pokazatelj koja je vaša početna točka iz koje će vas trener dalje voditi, a dodatno olakšava i vama jer vam grupa neće biti prespora ili prebrza. 🙂

 

Škola trčanja u Zagrebu, Rijeci i Splitu testiranja će održati:

 

ZAGREB – subota, 6.6.2020.

*svaka grupa ima točno određen raspored kada dolazi na testiranje, vrijeme testiranja dobili ste u nedjeljnom mailu i usmeno od trenera na treningu!

 

SPLIT – ponedjeljak, 8.6.2020.

 

RIJEKA – subota 13.6.2020.

 

VAŽNO: Ukoliko ne možete doći na testiranje na navedene datume, molimo vas da se testirate sami. Uz pomoć sata ili mobitela izmjerite vrijeme potrebno da pretrčite jedan kilometar te nam rezultat pošaljite na info@trcaona.hr . Na ovaj način vas možemo odmah smjestiti u vašu jakosnu grupu.

Napomena: Testiranja u Zagrebu i Rijeci biti će fotografirana za potrebe objave na društvenim mrežama Trčaone (Facebook i Instagram)

 

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: