fbpx

Trail vikend za 10/10!

Inače izvještaje s trail treninga stavljamo na našu Facebook i Instagram stranicu ali ovaj vikend bio je uistinu sjajan i vrijedi ga pobliže opisati i na našem web-u. Odličan trail vikend (17. i 18.8.) otvorili su Trčaona trail seniori subotnjim Medvednica trailom. Planinarska staza iz Vidoveca odvela nas je do Planinarskog doma Lipa-Roga. Vidikovac je u obliku piramide, a pogledi prema Zagrebu, Sljemenu i brdima na zagorskoj strani ostavljaju bez daha.

Još pod jakim dojmom i puni endorfina, na putu prema planinarskom domu Goršćica, dolazimo do drugog vidikovca gdje nastaje šutnja. Zjenice se šire i upijaju sve što pogled pred nama nudi. Nastavljamo dalje i nakon posljednjeg fotografiranja, a vjerujte kada vam kažemo kako smo na ovom treningu iskoristili baš svu memoriju na mobilnim uređajima, dolazimo do kraja naše avanture. Trening dug 15 km, sa 700 m visinske razlike, završavamo sada već tradicionalnim druženjem uz trkačke priče i omiljeno piće.

Seniori su otvorili vikend, dok su ga Trčaona trail juniori zatvorili uz nove rekorde na omiljenoj nam Dotki. Prvi veliki krug Dotke te prvih 200 metara visinske razlike bili su dovoljni za savršen početak nedjelje. Naši novi traileri ovime su pokazali koliko su napredovali jer krug Dotke odradili su s lakoćom. Nakon treninga obavezno druženja zbog razmjene dojmova ali i opuštanje prije radnog tjedna.

Pored trail treninga Trčaona ekipa sudjelovala je i na utrkama, planinarila na Triglav i uživala u aktivnom ljetu u tenisicama. Nikada toliko nasmijanih lica nismo vidjeli kao što je to bilo upravo ovaj vikend, a to je ono na što smo vas upozoravali od samog početka….niste nam na početku vjerovali da ćete toliko uživati u trčanju. 🙂

Vidimo se na treninzima!

Marko Bićanić, glavni trener Trčaone Zagreb i Trčaone trail

Podijeli tekst na društvenim mrežama: