Trčaona Facebook LIVE treninzi

Dragi naši članovi i članice i svi prijatelji Trčaone,

obzirom na novonastalu situaciju i zabranu treniranja u grupama, prvotnih 2 tjedna pauze u Trčaoni nažalost se pretvara u dodatnih mjesec dana. No, kako bi i dalje ostali aktivni i pozitivni, ali u skladu s preporukama, ostajemo i vježbamo kod kuće.

Kako bi vas dodatno potaknuli da doista iskoristite ovo vrijeme u zatvorenom, treneri Trčaone pokazivat će različite vježbe i biti s vama UŽIVO u

ponedjeljak, srijedu i petak (vježbe snage) u 18 sati te subota (joga) na našoj Facebook stranici www.facebook.com/trcaona 

Prvo vježbanje održat će se u ponedjeljak 30.3. u 18h!

 

Naši treneri Marko, Filip i Borna pokazivat će vježbe snage za sve trkače (početne i napredne) i nordijske hodače. Vježbe će biti trajanja do maksimalno 60 minuta i za početak zahtijevaju samo malo prostora i volje. Ukoliko imate prostirku i ona će vam dobro doći u pojedinim vježbama, no možete koristiti i ručnik. Trenerica Lucija vodit će početničku jogu subotom u trajanju od 60 minuta kako bi se istegnuli i oporavili od tjedna.

Trener Borna u svom prošlom videu koji možete pogledati na našoj FB stranici.

 

Razmišljali smo o tome da snimamo video vježbe te šaljemo svim članicama i članovima na email no odlučili smo kako je upravo sada odličan trenutak da UŽIVO potaknemo članove, ali i sve ostale zainteresirane da ostanu aktivni za vrijeme izolacije. Svi smo u istoj situaciji koja nije uvijek jednostavna stoga je ovo naš mali doprinos da ostanemo zdravi te aktivno radimo na nadogradnji našeg imuniteta i poboljšavamo psihičko stanje.

Trener Filip pokazuje vježbe snage za trkače.

 

Pozivamo sve vas da podijelite vijest o besplatnim vježbama snage te pozovete i svoje ukućane, prijatelje, poznanike da nam se pridruže.

Vježbajte s Trčaona trenerima svaki ponedjeljak, srijedu i petak UŽIVO u 18h!

Ukoliko nemate Facebook, svaki video koji smo do sada napravili kao i sve buduće možete pogledati na našoj Vimeo stranici:

 

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: