fbpx

Trčaona božićni pokloni 2020.

Draga naša Trčaona obitelji,

znate svi u kakvoj se trenutno situaciji nalazimo ali uspjeli smo iz toga izvući ono najbolje – ZAJEDNO. Ponosni smo na vas, na samostalne treninge koje redovito odrađujete, sudjelovanje na online vježbama snage, na komunikaciju i pozitivu koju širite međusobno. <3

Stariji članovi Trčaona kluba dobro znaju kako svake godine organiziramo sjajnu božićnu proslavu s razmjenom poklona. Kako to u 2020. nije moguće, mi smo odlučili poklone donijeti vama! 🙂

Detalje o preuzimanju ovogodišnjih poklona naših sponzora Farmacia, Franck i Borotalco dobit ćete od svojih trenerica i trenera.

Kako bismo posebno nagradili one koji su vrijedno trenirali samostalno ali i online te nisu preskočili niti jedan trening, osigurali smo dodatne Hervis, Farmacia i Rio Mare poklone. Tako će jedna osoba u svakoj grupi imati nagradu kao poticaj za nastavak. Bravo!

Ovo je samo jedan mali način da vam kažemo HVALA što ste u Trčaoni i nastavljate biti dio obitelji jer “Zajedno smo i kada nismo zajedno”

SRETAN BOŽIĆ  i SRETNA NOVA 2021. GODINA u nadi kako ćemo se uskoro ponovno družiti i na treninzima i dobro poznatim Trčaona tulumima.

 

Vaša Trčaona ekipa

Podijeli tekst na društvenim mrežama: