Trčaona klub – proljetne povratničke grupe

Razumijemo sve…. zima je došla i vama se nisu sviđali vremenski uvjeti za trčanje. Možda ste trebali malo odmora ali sada je vrijeme da se probudite iz „zimskog sna“ i vratite u Trčaona klub.

Kako bismo potaknuli upravo vas, koji ovo čitate i želite se vratiti u Trčaonu i nastaviti trčati, ali ne znate kako – pokrećemo povratničke grupe kluba trčanja na lokacijama savski nasip i Maksimir.

Grupe će startati u ponedjeljak 9.3. i utorak 10.3. i trajati sve do 16.5. Nakon toga polaznici povratničke grupe nastavljaju trenirati s već postojećim grupama u Trčaoni.

Ukoliko ste se prepoznali i želite se vratiti trenirati s nama, ispunite prijavni obrazac najkasnije do srijede 4.3. u 23h.

Prijavni obrazac “Povratničke grupe”

 

Trener Mirko kaže – vrijeme je da se vratiš u Trčaonu!

Termini povratničkih grupa

savski nasip

  • Trčaona Klub – ponedjeljak, srijeda i petak od 18:00 do 19:00

Maksimir

  • Trčaona Klub – utorak i četvrtak od 19:30 do 20:30, subota od 11:00 do 12:00

VAŽNO: lokacija na kojoj se okuplja Povratnička grupa Trčaona klub Maksimir utorkom, četvrtkom i subotom su svlačionice na adresi Harambašićeva 19 (Privatna klasična gimnazija Zagreb). Povratnička grupa savski nasip nalazi se na nasipu i može koristiti svlačionice na lokaciji Odranska 1.

 

Povratničke grupe održavat će treninge u trajanju od 9 tjedana – od 9. i 10.3. do 16.5. odnosno do utrke Maraton tri srca u Radencima. Važno je naglasiti kako ovo nije početnička grupa već povratnička i otvorena je za sve one koji su prošli školu trčanja i već imaju trkačkog iskustva. Početnici treniraju u školi trčanja s početkom od 9. i 10.3.

Nakon ispunjavanja ankete, informacije o formiranju grupa i početku treniranja stižu na vaše email adrese najkasnije u subotu 7.3.

Za pokretanje pojedine povratničke grupe potrebno je minimalno 15 prijavljenih osoba po grupi!

 

Za dodatna pitanja javite nam se na info@trcaona.hr.

 

Vidimo se na treninzima!

Podijeli tekst na društvenim mrežama: