fbpx

Trčaona na prvom Sportkonu, konferenciji sporta i zdravlja

Mi u Trčaoni uvijek podupiremo projekte u koje vjerujemo i koji su u službi promocije zdravog života. Još kada je taj projekt u organizaciji naših dugogodišnjih suradnika onda na njih svakako vrijedi obratiti pozornost. 🙂

Stoga rezervirajte prvi vikend u 11. mjesecu ove godine za novi projekt utrka.com ekipe pod nazivom Sportkon, konferencija sporta i zdravlja. Konferencija se proteže kroz dva dana (6. i 7. studenog) i završava s 9. Zagrebačkim noćnim cenerom 8. studenog. Lokacija je novootvoreni Hilton Garden Inn – Zagreb u Radničkoj.

 

Konferencija je zamišljena kao platforma za komunikaciju između aktivnih rekreativnih i profesionalnih sportaša, organizatora sportskih događaja, sportskih doktora, nutricionista, psihologa, fizioterapeuta i trenera. U prvi plan stavljena je promocija zdravog i fizički aktivnog stila života te odgovori na pitanja:

  • Kako početi i/ili nastaviti trenirati?
  • Kako prevenirati i rehabilitirati sportske ozljede?
  • Kako kreirati pravilan plan ishrane
  • Kako stvoriti vlastiti brend ili postati sportski infleuncer?
  • i mnoga druga…

 

 

Prijave su limitirane na 400 sudionika, a ukoliko želite biti dio prve Sportkon konferencije svakako pratite svoje mail adrese na koje vam šaljemo poseban kod s kojim ćete se prijaviti i kotizaciju platiti po povoljnijoj cijeni od 625 kuna.

*Prijave vrijede do najkasnije 1.4. i Trčaona kod je valjan isključivo za aktivne članove Trčaone škole i kluba trčanja i nordijskog hodanja!

 

Lista zanimljivih predavača još se uvijek popunjava ali od potvrđenih sudionika su i naši Nedeljko Vareškić – pokretač i voditelj Trčaone, predsjednik udruge Aktivan život i organizator brojnih utrka koji će govoriti o popularizaciji rekreativnog trčanja na primjeru Trčaone, dok će Marko Bićanić, naš glavni trener Trčaone Zagreb i pobjednik 18-og Ultramaratona Zagreb – Vukovar, najteže cestovne utrke u ovom dijelu Europe i jedne od najtežih na čitavom kontinentu, govoriti o svom iskustvu trčanja te ultramaratonske utrke.

 

Više o konferenciji na www.sportkon.com.

Podijeli tekst na društvenim mrežama: