fbpx

Trčaona na Zagrebačkom maratonu 2020.

Iako smo nakon dvomjesečne pauze nastavili trenirati u Trčaoni, ipak nas je pandemija spriječila u nekim stvarima na kojem smo naviknuti. Morali smo odgoditi sva druženja koja su u Trčaoni uobičajena, poput roštilja i ljetnog partya, ali odgodili smo i odlazak na utrke jer je sigurnost i zdravlje svih članova uvijek na prvom mjestu.

Obzirom da se za sada situacija pod kontrolom te se  najavljena utrka Zagrebački maraton održava prema planu 11.10.2020., odlučili smo zajednički nastupiti na dužinama polumaraton i 10 kilometara. Na ovaj način članovi Trčaone škole i kluba ne putuju izvan granica Hrvatska te se možemo pobrinuti da se poštuju sve propisane epidemiloške mjere.

Škola trčanja sudjelovati će na utrci od 10 kilometara, dok će Trčaona klub trčati po izboru – polumaraton ili 10 kilometara.

 

Na utrku se prijavljujete samostalno registration.zagreb-marathon.com/hr/

 

VAŽNO! Sve detalje o rokovima prijava i plaćanju kotizacija potražite u mailu koji smo poslali aktivnim članovima 12.8. ili pitajte svoje trenere na treninzima.

 

Moramo prije svega pohvaliti sve vas, naše članice i članove te cijeli trenerski tim, koji se ponašate iznimno odgovorno i poštujete epidemiološke mjere na treninzima. Ljubazno molimo da se tih istih uputa pridržavate i na utrkama (ne samo na ZG maratonu već i na svim ostalim utrkama na koje odlazite samostalno) kako bi neometano nastavili trenirati u ostatku 2020. godine. Ukoliko odlučite kako utrke u ovoj godini nisu vaš izbor i to je sasvim uredu jer one nisu obavezne i na njih idu samo oni članovi koji period škole žele završiti na ovaj način.

Najvažnija utrka koju trebate završiti je i dalje ona koju ste sami sebi zadali na prvom treningu, a to je uvesti treninge kao sastavni dio života i biti aktivniji i zdraviji tokom cijele godine!  

Više o Zagrebačkom maratonu možete pročitati na www.zagreb-marathon.com/hr/ te se dodatno motivirati gledajući prošlogodišnji video nastupa Trčaone generacija 2019.  vimeo.com/390925306 .

Ostanite zdravi i aktivni,

 

Trčaona tim

Podijeli tekst na društvenim mrežama: