fbpx

Trčaona pokreće treninge fleksibilnosti

Dragi naši članovi i članice Trčaone,

kako bi proširili ponudu Trčaone, i nadopunili treninge trčanja s dodatnim aktivnostima poput vježbi snage, odlučili smo pokrenuti i trening koji je zamišljen kao spoj joge i pilatesa naziva Trčaona Flex.

Za vježbe joge specifično je fluidno povezivanje položaja tijela pomoću daha kroz koje se radi na poboljšanju mišićne kontrole i balansu te na fleksibilnosti i jačanju cijelog tijela, dok je pilates mnogima već dobro poznat kao vježbe na kojima radi cijelo tijelo s velikim naglaskom na leđne i trbušne mišiće. Karakteristične pilates vježbe su plivanje, superman, bicikl, škarice, leđnjaci, a sve ćete ih imati priliku naučiti i isprobati.

Cijeli trening je „low impact“ i izvodi se samo težinom vlastitog tijela. Ovime ćete unaprijedit mobilnost, fleksibilnost, balans i disanje te smanjiti mogućnost ozlijede i razinu stresa.

 

Najpoznatije joga položaji na treningu. 
foto: DoYouYoga.com

 

Ovaj tip joge i pilatesa primjeren je za sve stupnjeve fizičke spreme te je jednako kvalitetan i za žene i za muškarce.

Lokacije i termini treninga Trčaone Flex:

 • MAKSIMIR, Harambašićeva 19 (Privatna klasična gimnazija Zagreb)
  • subota, od 8:00 do 9:00 i 10:30 do 11:30
 • SAVSKI NASIP, Odranska 1 (prvi kat)
  • petak, od 17:30 do 18:30 i 20:30 do 21:30

Voditeljica Flex vježbi je trenerica Lucija Šćur koja je od malih nogu upoznata s jogom, obzirom da su ju prakticirali njezini roditelji. U srednjoj školi ušla je u svijet joge i pilatesa te od tada svakodnevno vježba te se redovito usavršava na radionicama.

 

Kroz Trčaona Flex treninge vodit će vas trenerica Lucija Šćur na dvije lokacije.
 • Početak održavanja novog ciklusa treninga je petak 10.1. na lokaciji Odranska 1 i subota 11.1. na lokaciji Harambašićeva 19.
 • Pokazni trening Trčaone Flex održat će se:
  • u petak 20.12. u 18h, lokacija nasip (Odranska 1)
  • u subotu 21.12 u 11h, lokacija Maksimir (Harambašićeva 19)

Prijave za pokazni trening nisu potrebne, samo dođite i saznajte od trenerice Lucije kako izgleda Flex i koje vježbe ćete izvoditi u novom ciklusu koji kreće 10. i 11.1.2020.

Cijena treninga je 100 kuna mjesečno i uplatom potvrđujete svoje mjesto u grupi. Platiti možete u četvrtak 28.11. (Harambašićeva 19) te u petak 29.11. (Odranska 1) kod trenerice Lucije od 20:30 do 21h.

Uvjet za pokretanje grupe je minimalno 7 osoba, a maksimalno možemo imati 10 osoba po treningu.

 

Ukoliko ste zainteresirani za upisivanje u Trčaonu Flex, molimo vas da ispunite kratku anketu najkasnije do petka 29.11. u 12h!

 

Vidimo se na treninzima!

Podijeli tekst na društvenim mrežama: