Trčaona ponovno zeuzela postolja

U nedjelju, 17. ožujka, nordijsko hodanje je bilo u središtu pažnje u Đurđenovcu, a Trčaonin natjecateljski tim je zasjao svojim izvanrednim nastupom. Naši članovi su se istaknuli izuzetnim rezultatima i opet nas učinili ponosnim.

U utrci na 5 kilometara u ukupnom poretku među muškarcima, Trčaonin tim je dominirao, osvajajući tri od prvih šest mjesta. Stjepan Musulin je zasluženo stajao na vrhu pobjedničkog postolja, dok su Slaven Matić i Danijel Poljak pokazali svoje izvanredne sposobnosti osvajajući peto i šesto mjesto.

Dodatno, ponosno su zauzeli sva tri mjesta na postolju u kategoriji muškaraca od 50 do 59 godina, čime su pokazali svoju izvanrednu izdržljivost i predanost.

U utrci na 10 kilometara, Mladen Borovina osvojio je sedmo mjesto u ukupnom poretku i drugo mjesto u kategoriji muškaraca od 21 do 39 godina. Zlatko Janječić se također istaknuo osvajanjem osmog mjesta u ukupnom poretku i trećeg mjesta u kategoriji muškaraca od 50 do 59 godina.

Među ženama na utrci na 10 kilometara, Daria Tkalčić je s ponosom zauzela treće mjesto u ukupnom poretku, uz osvajanje prvog mjesta u kategoriji žena od 21 do 39 godina. Maja Jelovečki je pokazala svoju izvanrednu izdržljivost osvojivši peto mjesto u ukupnom poretku i drugo mjesto u kategoriji žena od 60 do 69 godina. Elizabeta Mencl Janječić je također bila impresivna, zauzevši deseto mjesto u ukupnom poretku i drugo mjesto u kategoriji žena od 50 do 59 godina.

Njihova upornost, trud i strast prema nordijskom hodanju zaslužuju iskrenu pohvalu.

Čestitamo svim članovima Trčaoninog tima na njihovom sjajnom uspjehu i nadamo se da će ih ova pobjeda nadahnuti za buduće izazove.

Podijeli tekst na društvenim mrežama: