fbpx

Trčaona predavanje – trčanje zimi

Iako je došlo hladno vrijeme to nikako ne znači da je sezona trčanja završila jer trčati se može po svim godišnjim dobima. Kako biste se na vrijeme pripremili na vremenske uvjete, i prilagodili način trčanja te odjeću i obuću, organizirali smo predavanje na temu Trčanje zimi.

Glavni trener Tomislav Marinović održat će zanimljivo predavanje o tome kako se kvalitetno pripremiti za novu sezonu te što sve možemo očekivati u mjesecima koji slijede.

Predavanje će se održati u četvrtak 16. studenog 2017. na lokaciji Chilloutka, Ilica 15, Zagreb (http://bit.ly/LokacijaPredavanje) na katu. Osim savjeta o trčanju u zimskim uvjetima, biti će riječi i o nastavku rada Trčaone – trčanje i nordijsko hodanje,  kao i o dodatnim programima poput grupe koja se priprema za polumaraton ispod 1:45 i trail grupe.

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane – bivše, sadašnje i buduće članove. Ukoliko ne možete prisustvovati predavanju, pratite nas putem Live prijenosa od 19 sati na Facebook stranici facebook.com/trcaona/.

Uz zanimljive informacije, pripremili smo i malo iznenađenje. 🙂

Vidimo se u četvrtak!

Podijeli tekst na društvenim mrežama: