Trčaona se širi – novi treneri

Polaznici Trčaone, koji s nama trče u Klubu ove zime, već su se upoznali s novim trenericama i trenerima no vjerujemo kako ove mlade i talentirane kineziologe vrijedi pobliže predstaviti.

Marija Penava

Trenerica Marija Penava

Zovem se Marija Penava i studentica sam 3. godine Kineziološkog fakulteta Sveučilista u Zagrebu. Bavim se sportom od svoje sedme godine, a ljubav prema trčanju dodatno se razvila upravo u Trčaoni. Najvažnije mi je dobro društvo, zezancija i pozitiva, a najbolje se osjećam kad smo svi zadovoljni odrađenim. Upravo to me privuklo na rad u Trčaoni jer su naši članovi dokaz da kontinuiranim i strpljivim radom možemo postići ono što nam se činilo nemogućim. Ponosna sam što sam dio ovog tima i veliko hvala ostalim trenerima što su me podržali kao i članovima na toploj dobrodošlici.

Aneta Armano

Trenerica Aneta Armano

Bok svima! Ja sam Aneta, apsolventica na Kinezioloskom fakultetu i nova trenerica u super timu dobro znane Trčaone. Zadnje dvije godine usmjerila sam se u razvoj edukacije, pisanju znanstvenih radova i osvješćivanju mladih o benefitima tjelesne aktivnosti. Sportsko penjaje je sport kojim sam se bavila 8 godina, a ljubav prema trčanju došla je prvo nametnuta, zbog priprema za Kinezioloski fakultet. Iako trčanje nije bila moja prva ljubav, čovjek se na trčanje “navuče”, a da toga nije uopće svjestan. S vremenom shvatiš da u njemu uživaš čak i kad je teško. Možda zvuči kontradiktorno, ali nije! Znaju oni koji trče o čemu govorim. Vidimo se na treninzima. 🙂

Valentina Vuković

Trenerica Valentina Vuković

Ja sam vaša nova trenerica. Zovem se Valentina Vuković i studentica sam 5. godine Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Bavila sam se atletikom od 7. razreda osnovne škole i do sada sam uspješno istrčala više od 80 utrka. Moja velika strast su tenisice za trčanje i oboreni rekordi na Garmin aplikaciji. Od listopada sam trenerica u Trčaoni, što me posebno veseli. Očekujem još puno zabavnih treninga, kilometara, utrka i nezaboravnih iskustava. Protrčimo zajedno kroz zimu. 🙂

Igor Špoljarić

Trener Igor Špoljarić

Novi sam trener u Trčaoni, a ime mi je Igor Špoljarić. Imam 31 godinu i izvanredni sam student na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, usmjerenje kondicijska priprema sportaša. Sretno oženjen, te otac jednogodišnje buduće trkačice, a uskoro dolazi i još jedna nova trkačka nada ? Od školskih dana pa do danas, bavio sam se raznim sportovima od kojih bi izdvojio hrvanje i rukomet u kojima sam u bio više od 5 godina. Trčanjem sam se počeo baviti prije 6 godina iz želje za dodatnim kretanjem i novim izazovima. Imam službeno završenih preko 30 polumaratona, 7 maratona, 2 super maratona i 1 ultramaraton od 100 km. Broj utrka naravno raste iz mjeseca u mjesec, a trčanje me svakim danom sve više ispunjava.

Marija, Aneta, Valentina i Igor, dobro došli u Trčaona tim!

Podijeli tekst na društvenim mrežama: