Trčaona trail – pripreme za prvu utrku i upis novih članova

Trail je prekrasan način za rasterećenje od obaveza i svega što nam svakodnevnica nosi. Mi u Trčaoni trail već dva mjeseca uspješno radimo na tome da se uz rekreaciju ujedno super zabavljamo i družimo. Naravno, treba svakako naglasiti kako svakim treningom pomičemo i granice svojih mogućnosti. Zbog toga smo odlučili kako nam treba dodatni izazov – utrka. 🙂

Do sada smo trenirali na Dotrščini i Medvednici. Dvadesetak hrabrih trkačica i trkača svaki trening prolaze novu stazu i u našu veselu trail skupinu prihvaćamo svakoga, bez obzira kojim tempo trči . Jer trail je za svakoga tko želi uživati u trčanju prirodom.

Nevjerojatno je vidjeti koliko pozitivno trail trčanje utječe na ljude. Između ostalog bolje smo se svi upoznali i podržavamo jedni druge kao prava obitelj. Okruženje u kojem trčimo je tome značajno doprinijelo. Priroda čini čuda. Nema brda na koje se nećemo popeti, nema istezanja koje ćemo preskočiti i treninga o kojem nećemo pričati.

Do sada ste mogli zaključiti kako sam kao trener u Trčaoni trail ali trail trkač, oduševljen ovakvim trčanjem i ljudima koji su u našoj trail grupi. No vratimo se na glavnu temu – idemo na trail utrku i upisujemo nove trail trkače. Ako je i tebi cilj istrčati trail utrku, a ne znaš osnove traila, kako se pripremati i gdje započeti, evo odgovora. Naša prva zajednička trail utrka je Crazy Hill Trail u Ludbregu 11. ožujka 2018. Prijaviti se trebate putem linka, a nastupat ćemo na utrci od 16km. Pod klub upišite “Trčaona trail”. Ako ćemo iskreno, već vidim ženski dio naše grupe na postolju! 😉 Ok, možda i netko od nas muških osvoji nešto!

Pokreni se, nemoj čekati druge da naprave prvi korak, priključi nam se već ovu subotu (20.1.2018.) u 16 sati na Bliznecu. Trail staza i ruta se zove “Kratko i slatko”, jer želimo da vam prvo iskustvo bude što pozitivnije. Ja, Maja i Marko te čekamo i pobrinuti ćemo se za sve. Ti samo dođi i zaljubi se u trail trčanje.

Vidimo se!

Napisao: Tomislav Marinović, trener Trčaone trail

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: