fbpx

Trčaona trail sjajna na Papuku!

Na jučerašnjem 8. izdanju Papuk trek&trail-a, u sklopu Treking lige nastupilo je rekordnih 900 trkača iz svih dijelova Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske, Slovenije i Nizozemske, a među njima i 30-ak trail trkača iz Trčaone. Utrka se sastojala od 3 kategorije: Light 8 km s 400 m visinske razlike, Active 18 km s 900 m visinske razlike te Challenger 25-28 km s 1600 m visinske razlike, pa ti briraj! 🙂

Park prirode Papuk nas je još jednom oduševio svojim ljepotama. Utrka s puno blata, kiše, snijega, vode, uzbrdica i nizbrdica nikoga nije ostavila ravnodušnim. Trčaonini trail trkači su nastupili u svim kategorijama, ostvarili odlične rezultate te postali bogatiji za novo iskustvo.  Nekima od njih, ovo je bila prva (ali ne i poslijednja) trail utrka.

Lucija Pavlić je osvojila odlično 3. mjesto u Light kategoriji (jučer joj je bio rođendan :)), dok je trener Marko Bićanić završio na 4. mjestu u Challenger kategoriji.

Papuk je Trčaoni trail bio trening utrka u pripremama za najprestižniju trail utrku Hrvatske, 100 milja Istre za koju se pripremaju!

Tko je do sada mislio da je Slavonija ravna, nakon Papuka je promijenio mišljenje! 😀

Podijeli tekst na društvenim mrežama: