Trčaona u Farmacia sportskom savjetovalištu

Svaki trening, želja za napretkom i poboljšanjem performansi, ali i očuvanjem zdravlja, bazirani su na ciljanom i strukturiranom planu treninga i prehrane. Nije svaka kategorija vježbanja ista, niti nema iste energetske zahtjeve, pa je ključno poznavati sebe, svoj organizam, metabolizam i cilj kojem težimo, a da pri tome ne narušimo zdravlje i ne riskiramo ozljede.

Analiza sastava tjelesne mase odličan je alat za postaviti si temelje uravnotežene prehrane, plana prehrane ili samo kontrole vašeg statusa tijela. Detalji poput, udjela mišićne mase, masti, koštane mase, distribucija tekućine u organizmu, udio visceralne masti i procjena rizika od kardiovaskularnog rizika, debljine kao mogućnost praćenja osobnih nalaza analize od ključne su važnosti kako bi bili sigurni unosite li dovoljno energije i dovoljno ciljanih, kvalitetnih namirnica u organizam, a prema vašoj strukturi, dobi, spolu i aktivnosti s kojom se bavite.

 

Profesionalnu pomoć nudi vam se kroz nekoliko točaka u kojima su obuhvaćene sve najvažnije stavke zdravog treniranja:

  •  Mjerenje potkožnog masnog tkiva
  • Određivanje cilja programa
  • Izrada programa prehrane 
  • Savjetovanje o odabiru namirnica, dodataka prehrani i sportskih nadomjesnih obroka
  • Praćenje transformacijskih procesa i kontrola
  • Izrada programa

 

Mjerni uređaj Accuniq BC 720 nudi sve potrebne funkcije kako bi se zadovoljila detaljna analiza sastava tjelesne mase. Uz osnovne parametre mase, visine te detaljne analize mišićne strukture, udjela vode, abdominalne pretilosti, što ga čini odličnim alatom za planiranje prehrane i treninga, izvještaj omogućuje i grafičko praćenje rezultata ponovljenih mjerenja te spremanje više od 30 parametara putem aplikacije i QR koda. Nakon mjerenja od desetak minuta slijedi interpretacija rezultata i preporuka prehrane u obliku detaljnog plana i smjernica za unos dodataka prehrani prema potrebi.

 

Sve navedeno možete naći u Sportskom savjetovalištu Farmacia, Arena Centar Zagreb, a na vama je samo da se naručite na željeni termin na tel. 01/206-8827.

Više na Sportsko savjetovalište Farmacia Kreni.

 

Usluge Farmacia sportskog savjetovališta već su isprobali naš trener Marko Bićanić, koji uskoro kreće na ultramaraton Zagreb – Vukovar u dužini od 344 kilometra te naša članica Zvezdana Lalić, koja je u svijet trčanja ušla u ožujku 2020. .

Kako im je bilo pogledajte u videu:

 

Samo za aktivne članove i članice Trčaone, Farmacia je osigurala 20% popusta na navedene cijene usluga koje možete pogledati na LINK. Kada se prijavljujete naglasite da ste iz Trčaone, a mi ćemo potvrditi Farmaciji da ste doista član/ica. Popust vrijedi od 1.10. do kraja godine 31.12.2020.

Podijeli tekst na društvenim mrežama: