Trčaona vas priprema za B2Run utrke

Rekreativno trčanje, osim što je sjajan način za dobivanje fizičke forme, ujedno je i odličan način za zbližavanje ljudi. Utrka B2Run svakako je doprinijela da trčanje uđe na velika vrata i u korporativni svijet te je trčanje na 5 kilometara pretvorila u svojevrstan team building. No i za sudjelovanje na utrci od 5 kilometara potrebno je naučiti pravilno trčati te se kvalitetno pripremiti stoga ne čudi kako nam pristupaju tvrtke nekoliko mjeseci prije utrka u Splitu, Rijeci i Zagrebu.

Do sada su treneri Trčaone imali su čast trenirati zaposlenike dviju tvrtki koje su se željele pripremiti. Trener Marko Bićanić dva je mjeseca trenirao Crowe Horwath, dok je trener Marco Francesco Ristić trenirao zaposlenike tvrtke ABB.

Ekipa iz Crowe Horwath i trener Marko Bićanić prije starta B2B u Zagrebu

Iako nije bilo lako uskladiti poslovne obaveze s treninzima, svi su dolazili redovito i ozbiljno su shvatili ovaj zadatak priprema. Rad na tehnici trčanja, disanje, postepeno podizanje tempa trčanja te ostali savjeti poput opreme i motivacije, sastavni su dio priprema. Neki su se, nakon uspješno završene B2B utrke, učlanili u Trčaonu i nastavili trčati s nama u školi ali i klubu.

Ekipa iz tvrtke ABB i trener Marco Francesco Ristić

Ove godine pripreme je već dogovorila tvrtka Allianz, a ukoliko i vi razmišljate o sudjelovanju na B2B u Zagrebu, Rijeci i Splitu, kontaktirajte nas na info@trcaona.hr.

Evo što je rekao glavni trener Trčaone Zagreb Marko Bićanić nakon prolaska kroz cilj na utrci u Zagrebu:

„Utrku su svi uspješno završili. Iako su taj dan radili, skupili su snage i istrčali B2B bez stajanja, a nekima je to bila prva utrka u životu. Komentari koje smo dobili nakon uspješno završene utrke su: želim popraviti vrijeme iduće godine, želim do polumaratona za godinu dana i bilo je super svakako idemo opet. Baš je bio užitak raditi s njima i sretan sam što imam priliku otvoriti im vrata, za njih jednog potpuno novog svijeta – onog trkačkog.“

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: