Trčaona za Pandu i humanitarni Everesting

Kako smo već i najavili u našem nedjeljnom mailu u subotu 14. prosinca 2019. godine, s početkom od 4 sata ujutro u zgradi Zagrepčanke na adresi Savska 41, Zagreb, kreće sportsko-humanitarna inicijativa „Stairway to roof“, trkačima i članovima Trčaone dobro poznate Panda My Way. Na ovaj način skupljaju se sredstva za Udrugu OSI SMŽ (osobe s invaliditetom Sisačko-Moslavačke županije) kojima se financira krov njihove inkluzivne farme. Farma je zamišljena kao Centar za boravak i neovisno življenje djece i mladih s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Disciplina u kojoj će se Panda okušati zove se Everesting i uključuje 107 uspona, 25 katova, 52.430 stepenica. Možda ne možemo trčati toliko stepenica ali se svakako možemo i trebamo uključiti. Kako? Pa upravo kupnjom tih istih stepenica kako bi zajedno došli do vrha i izgradnje toliko željenog krova.  Svatko tko želi pomoći može kupiti neograničen broj stepenica po jediničnoj cijeni od dvije kune (1 stepenica je 2 kune, 10 stepenica 20 kuna…), a ukupan broj dostupnih stepenica je 52.430.

Mi u Trčaoni odlučili smo pružiti šapu Pandi i prijateljima u Udruzi OSI SMŽ te poduprijeti ovu hvalevrijednu inicijativu. Tijekom ovog tjedna, od ponedjeljka 25.11. do četvrtka 27.11., na treninzima ćemo skupljati donacije. Novcem koji prikupimo na treninzima kupit ćemo određen broj stepenica i time pomoći Pandi da lakše dođe do krova za Inkluzivnu farmu. Sigurni smo kako će ekipa iz Trčaone rado preskočiti kavu i pivu nakon treninga i učiniti dobro dijelo. 🙂

Svoju donaciju možete ubaciti u kutiju koja se nalazi:

  • kod Tamare (u svlačionici u Odranskoj 1u srijedu te u svlačionici Harambašićeva 19 u četvrtak prije i nakon treninga)
  • kod trenera Filipa (na savskom nasipu kod klupica u srijedu prije treninga)

Kako bi nam zahvalila na donacijama i podršci,  Panda će sudjelovati u treningu Trčaone te se družiti s nama u srijedu na savskom nasipu i u četvrtak u Harambašićevoj! 🙂

Iznos koji prikupimo uplaćuje se direktno na račun Udruge OSI SMŽ, a ukoliko želite sami direktno uplatiti svoju donaciju, možete to učiniti na:

  • Primatelj: Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, Jelene Babić 18, 44250 Petrinja
  • Broj računa: IBAN: HR3324840081105429603, RBA Matični broj: 01726188, OIB: 59369523052
  • Poziv na broj primatelja: OIB uplatitelja
  • Opis plaćanja: Za Inkluzivnu farmu.
Pandi želimo svu sreću u najvećem poduhvatu do sada!

” Ništa u životu ne dolazi samo po sebi, moraš se pomučiti”– poručuje Panda. Mi joj samo možemo stisnuti šapu na hrabrosti i trudu te pomoći koliko god možemo.

Trčaona uz Pandu na putu do krova!

Podijeli tekst na društvenim mrežama: