Trčaona Zagreb – nove povratničke grupe i promjena termina treninga!

Vremenski uvjeti nas od početka nove sezone nisu mazili. Dugo kišno i hladno razdoblje baš i ne poziva na aktivnosti na otvorenom. Razumijemo u potpunosti. 🙂 Istovremeno trebamo naglasiti kako je velik broj onih koji su to odlučili zanemariti i dolazili su redovito na treninge jer kako smo rekli na početku sezone: „Nema lošeg vremena, samo loše opreme.“. Skidamo kapu svima koji su bili redoviti jer upornost će se svakako isplatiti, no upravo iz tog razloga došlo je do velike razlike između onih koji su trenirati redovito i onih koji su propuštali treninge zbog vremenskih uvjeta ili bilo kojeg drugog razloga.

Kako ne bismo izgubili ovu drugu skupinu trkača, VAS baš VAS, odlučili smo pokrenuti povratničke grupe za školu i klub na lokacijama savski nasip i Maksimir od ponedjeljka 10.6.. Ukoliko ste se prepoznali u opisu, i želite se vratiti u Trčaonu te nastaviti s nama trčati do kraja sezone, evo prilike.

Nove povratničke grupe biti će organizirane od 10.6. na lokaciji savski nasip i 11.6. na lokaciji Maksimir samo ako se za njih prijavi dovoljan broj trkača, stoga je obavezna prijava putem obrasca najkasnije do četvrtka 6.6. u 23h.

bit.ly/PovratničkaProljeće2019

 

Trčaona Zagreb – termini povratničkih grupa:

savski nasip

  • Trčaona Škola – ponedjeljak, srijeda i petak od 18:30 do 19:30
  • Trčaona Klub – ponedjeljak, srijeda i petak od 19:30 do 20:30

Maksimir

  • Trčaona Škola – utorak, četvrtak 19:30 do 20:30, subota od 9:00 do 10:00
  • Trčaona Klub – utorak, četvrtak 19:30 do 20:30, subota od 9:00 do 10:00

Povratničke grupe održavat će treninge u trajanju od 8 tjedana – od 10.6. do 3.8. kada će se „povratnici“ pridružiti svojim kolegama u već postojećim grupama u školi i klubu. Informaciju o formiranju grupa i početku treniranja dobit ćete na svoje mail adrese najkasnije u subotu 8.6.. Minimalan broj prijavljenih osoba po grupi je 15.

Novi ljetni termini Škole trčanja Zagreb! 

Vrijeme, koji vam se trenutno možda i ne čine ljetno ali vjerujte nam sunce i vrućine su iza ugla, uvjetuju još jednu promjenu – spajanje grupa u jedan termin po lokaciji. Kako bismo izbjegli vrućine (posebno na savskom nasipu koji nema baš nikakvog hlada duž staze) od ponedjeljka 10.6. novi ljetni termini treninga za Trčaona školu trčanja na obje lokacije su:

Trčaona Zagreb škola – termini redovnih grupa:

savski nasip

  • Trčaona Škola – ponedjeljak, srijeda i petak 19:00 do 20:00

Maksimir

  • Trčaona Škola – utorak, četvrtak 18:30 do 19:30, subota od 8:00 do 9:00

 

Trčaona klub nastavlja trčati u dosadašnjim terminima na obje lokacije:

savski nasip – ponedjeljak, srijeda i petak od 19:00 do 20:00

Maksimir – utorak, četvrtak 18:30 do 19:30, subota od 8:00 do 9:00

Tu smo za sva dodatna pitanja i nedoumice, a ova vijest stiže vam i u obliku maila pa svakako obratite pozornost i pažljivo pročitajte termine kako ne bi bilo zabune u ponedjeljak 10.6. 🙂

Ukoliko niste podignuli svoje Trčaona majice imate vremena do subote 1.6., nakon toga javite nam se na tajana@aktivan-zivot.hr.

Vidimo se na treninzima!

Podijeli tekst na društvenim mrežama: