fbpx

Trčaona ZG, RI i ST – Završeno testiranje na 1km

Testiranje na 1 kilometar u Trčaoni uvijek je značajan događaj. Osim što pokazuje koliko vam je minuta potrebno da istrčite taj prvi kilometar i prema tome u koju grupu pripadate, toliko pokazuje i polaznicima i nama u trenerskom timu koliko ste napredovali jednom kada se taj kilometar pretvori u nešto veće brojke od 5, 10 i 21.

Čestitamo svim članicama i članovima koji su došli na testiranje u Zagrebu (6.6.), Splitu (8.6.) i Rijeci (13.6.) i uspješno završili testiranje. Nadamo se da vam je upravo taj prvi kilometar dao dodatan vjetar u leđa i pokazao da je ispravna odluka početi aktivnije i zdravije živjeti ali i koliko zapravo možete više nego što mislite. Mnogi su nas u strahu pitali prije nego smo upalili štoperice – „A što ako ja neću uspjeti završiti?“ i SVI su završili. Vjerujemo kako vam je upravo taj dan bio sjajan i da ste se osjećali snažno. 🙂

Rezultati testiranja već su stigli (ili upravo stižu) na mail adrese i treneri, posebno u Trčaoni Zagreb koja ima najbrojniju skupinu, dobili su svoje A, B, C D, E i Rekreativka grupe. Kao što će i oni sami reći ovdje nema najsporijih ili najslabijih ili najlošijih jer svaka grupa trči svoj tempo, baš onaj koji im najbolje odgovara, a metri i kilometri jednako su dugački za sve grupe.

Testiranje Trčaone Zagreb savski nasip i Maksimir

Evo što kažu treneri nakon završenog testiranja:

trener Filip Koražija, Trčaona Zagreb

“Unatoč visokoj vlagi, naši školarci su odlično odradili svoj prvi kilometar, te pokazali kako se ustrajnošću i dobrom voljom sve može postići. Jako smo zadovoljni i jedva čekamo treninge sa svojim grupama.”

trener Damir Adžaga i trenerica Branka Paškvan, Trčaona Rijeka

“Nova generacija, nova lokacija i nove brzine. Jedino su treneri stari. Najveće zadovoljstvo nama trenerima su iznenađena lica školaraca, nakon sto im priopćimo otrcani rezultat, a osmijeh zadovoljstva i sreće koji uslijedi je neprocjenjiv. Bravo za sve!”

trener Krešimir Tijardović, Trčaona Split

“Naša mala-velika skupina od 9 sjajnih žena odradila je svoj prvi kilometar i završila testiranje. Nisam zadovoljan samo rezultatom već i činjenicom da su polaznice spremne za novi izazov i raduju se svemu što dolazi.”

 

Fotografije testiranja u Zagrebu i Rijeci možete pogledati na našoj Facebook stranici (slobodno se označite i/ili objavite svoju fotografiju na vlastitom profilu):

Galerija Zagreb (foto by: Petar Santini)

Galerija Rijeka (foto by: Željko Vidinović)

Obećajemo kako će uskoro i Trčaona Split imati svoj službeni foto trenutak. 🙂

Sjajna ženska Trčaona Split 🙂

Još jedno BRAVO za sve i vidimo se na treninzima!

 

Podijeli tekst na društvenim mrežama: